Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pàrom lànya nem kedvel mit...

A pàrom lànya nem kedvel mit lehet tenni? Nem miattam romlott meg a kapcsoalt előtte is rossz volt

Figyelt kérdés
31N 52F a lánya 22 éves és még tanuló,főiskolára jàr. Mintha versengeni akarna velem úgy viselkedik ....
2020. okt. 30. 09:42
 201/222 anonim ***** válasza:
90%

Már leírtam. 1, jobb egyedül mint egy olyannal, aki ennyire önző, szűklátókörű.

2, nem azért van az ember valakivel, mert egyedül szar. Hanem mert olyan embert talált, akivel jó lenni. Van különbség.

Azért állunk ennyien a lány pártján, mert 1, ő nem tudja megvédeni magát ebben a helyzetben

2, nem ő tolta be a képét egy már meglévő kapcsolatba, hanem az ő kapcsolatát, az apjával nézi helytelenítő szemmel egy ilyen értetlen valaki.

3, mert amit ő csinál, hogy jó, erős, szoros kapcsolatot ápol az apjával normális. Az, hogy neked ez nem tetszik (bocs, neked ez fura (attól még ugyanúgy normális, ezt is meg kéne érteni, a kapcsolatukkal nincs semmi baj, ha valami, akkor az, hogy ennek kéne alapnak lennie a többi családban is)) az a nem normális.

2020. okt. 31. 16:13
 202/222 anonim ***** válasza:
88%
Mi van neked figyelemhiányod van? Megint ott a lány és a párod nem törődik veled, ezért akarsz ilyen kényszeresen idegenekkel vitatkozni? Menjél nézz egy filmet, úgyis falrahányt borsó ez a 200 komment.
2020. okt. 31. 16:13
 203/222 A kérdező kommentje:

202 Rengeteg konkret tévedés van a kommentedben. De már nem magyaràzkodok a “gyerek” párti bíróságnak.

203 Kedves feltételezés, de nem igaz. Pàrom dolgozik,ügyeletes. A lányról fogalmam sincs.

2020. okt. 31. 16:19
 204/222 anonim ***** válasza:
88%

Oké, szívesen tanulok, milyen hibákat vétettem?

Az meg kicsit vicces, hogy fogalmad sincs mit csinál a lány, de biztos nincs élete xD

2020. okt. 31. 16:22
 205/222 A kérdező kommentje:

204 Kötekedj már mással! Köszi.

Nem engem hív fel és mondja el de párommal közli és általa tudom a dolgokat.Vagy mit képzeltek megint bele,hogy majd kitalálja?

2020. okt. 31. 16:25
 206/222 anonim ***** válasza:
100%

Arra miért nem valaszolsz, hogy mit varsz, ha elotte se volt jo a kapcsolatotok??

Ezek szerint ismerted is a csajt elotte...akkor tud rolad ezt azt, es nem bir jogosan?

2020. okt. 31. 17:10
 207/222 anonim ***** válasza:
100%
De milyen gyerek párti?? Könyörgöm, ennyi erővel te is az vagy, nincs sok különbség közted és a lány között korban :D Tesója vagy barátnője is lehetnél. :D
2020. okt. 31. 17:17
 208/222 A kérdező kommentje:

206 Dehogy lenne jogosan. Nem ilyen dolog miatt nem voltunk jóban.

Hanem közös ismerős ügye miatt.

Nem értettünk egyet.

207 Itt emlegetik sokan gyerekként, én baratnokent akartam viszonyulni hozzá de nem volt vevő rá.

2020. okt. 31. 17:34
 209/222 anonim ***** válasza:
92%

Hihetetlen gyerekes és féltékeny vagy.

Az meg gáz hogy úgy állsz a kapcsolatokhoz mint valami letszukseglet ami nélkül nem lehet élni mert egyedül csak is szar lehet. Gyanítom erősen kapcsolatfuggo vagy ezért ez a féltékenység és birtoklási vágy.

2020. okt. 31. 17:44
 210/222 anonim ***** válasza:
88%
A helyében én is olelgetnem es puszilgatnam az apukámat. Teged meg ezert a viselkedesert jol kiutalnalak.
2020. okt. 31. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!