Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A pàrom lànya nem kedvel mit...

A pàrom lànya nem kedvel mit lehet tenni? Nem miattam romlott meg a kapcsoalt előtte is rossz volt

Figyelt kérdés
31N 52F a lánya 22 éves és még tanuló,főiskolára jàr. Mintha versengeni akarna velem úgy viselkedik ....
2020. okt. 30. 09:42
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/222 anonim ***** válasza:
100%
A korod zavarja. A gyereke lehetnél. Érettebbnek akarod magad beállítani de nem vagy az. A válaszaidbol jól kitűnik.
2020. okt. 30. 20:10
 122/222 A kérdező kommentje:
Nem akarom magam hu de érettnek beállítani, de ha tetszik másoknak ha nem 22 évesen önálló voltam nem az apukámon csüngtem. Sok itt az ellendrukker, de menjenek azon kérdések alá ahol meg kiosztanak egy 19-20 évest ,hogy miért nem önállósodik miért nem költözik el stb.
2020. okt. 30. 20:15
 123/222 anonim ***** válasza:
93%
Ez a 2 dolog hogy kapcsolódik össze? Tényleg itt tartasz még mindig 120 hsz után? Ha konolyan nem érted mi a gond, akkor vagy troll vagy, vagy annyi eszed sincs, mint egy marék lepkenek vagy két szál sültkrumplinak. Hogy viseli el ezt a párod, aki elvileg egy meglett férfi? Hihetetlen számomra...
2020. okt. 30. 20:41
 124/222 anonim ***** válasza:
92%
Még mindig nem érted a problémát. Sajnis ez nem focimeccs...ki győz. Ki kinek drukkol... De nyilván érett vagy...apukad korabeli emberrel akinek a lányával majdnem egyidős mostohaanyát probálod játszani.
2020. okt. 30. 20:41
 125/222 A kérdező kommentje:

123 Igen ide kapcsolódik,mert ez is olyan tipikus undorító kettős mérce dolog, csak itt épp a másik oldalt pártolják.

124 Eszemben sincs mostohaanyát játszani, de ha veletek történne szerintem másképp állnátok hozzá.

Én barátnőként akartam a lányához hozzáállni, de az ő viselkedése ellenséges velem és fura. Pedig vannak 24-25 éves barátnőim jól kijövök a korosztályával.

2020. okt. 30. 20:48
 126/222 anonim ***** válasza:
100%
Azért jössz ki velük jól mert nem az apjuk szeretője vagy
2020. okt. 30. 22:00
 127/222 anonim ***** válasza:
92%
Más kerdeseknel azért írjak azt a fiataloknak hogy onallosodjanak mert általában olyan kérdést írnak ki hogy nem jönnek ki jól a szüleikkel. Az a helyzet teljesen más. Ha ezt magyarázni kell akkor nem sok eszed van. Az ő kapcsolatuk viszont épp hogy jó. Miért kéne szetbszni? Csak mert te féltékeny vagy? Teljesen normális az ölelés puszi, bujas ha mellé nem csinálnak semmi szajrapuszit, vagy fenék fogdosast vagy bármi ilyesmit. És mint mondtad nem teszik csak neked fura. Neked meg csak azért fura mert féltékeny vagy. Meg mert nálatok ez nem volt szokás apaddal. De van akinél az. Én is ezt tenném ha apám nem lenne egy kiallhatatlan személy. De 23 éves lettemre anyámat a mai napig megolelem és megpuszilom mert szeretem és jó a kapcsolatunk. Ja és van párom. Fel tudod végre fogni? Ha nem nekem az se baj. Hisztizel még egy párat a párodnak ezen a hülyeségen és kirak mint macskát szarni
2020. okt. 31. 05:03
 128/222 A kérdező kommentje:

126 Nem szerető,hanem barátnő. Évek óta külön élt már ,nem elcsábítás történt.

127 Sok a flúgos itt az tuti, ha ők maguk lennének ilyen helyzetbe másképp állna a szájuk.

2020. okt. 31. 05:14
 129/222 anonim ***** válasza:
82%

És miért is vagyunk flugosak? Mert megoleljuk és megpusziljuk a szulonket akit szeretünk?

És én nem lennék ilyen helyzetben mert nem jönnek össze egy apám korabeli pasival vagy olyannal akinek gyereke van, a kettő együtt pedig végképp kizart

2020. okt. 31. 05:22
 130/222 A kérdező kommentje:

129 Merész ezt így kategorikusan kijelenteni,hidd el én sem így terveztem,hogy idősebb párom lesz az előző 34 volt , de egy lapon említeni sem lehet a mostanival.

Mikor megismerkedtünk 40-45nek gondoltam max,volt megdöbbenés,hogy valójában 52.

Jobban tartottam volna tőle ha kicsi gyereke van de most meg kiderült a felnőtt gyerekkel nehezebb...

Sosem olyan az élet mint ahogyan azt előre elképzeljük!

2020. okt. 31. 05:39
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!