Szüleimmel összevesztem.18 éves múltam, egyetemre megyek. Egy kisebb hibám miatt nem engednek sehova! MIt tegyek? Lent részletesebben
Én tudom,hogy mit kellene tenned..:D
Eléjük állsz és megmondod nekik,h elmúltál 18 éves és oda mész,mert már nem tudnak neked parancsolni.
És ha ez nekik ez nem tetszik,akkor elköltözöl.
Hidd el,h ez bevállik:D
(a végén még ők fognak bocsánatot kérni)
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. De azért az én szüleim nem ilyen szigorúak. Csak apám nem szól hozzám hetek óta, mert összevesztünk, anyámhoz meg akárhányszor hozzászólok, abból tuti veszekedés lesz. Tesóm meg tiszta anyám. Így inkább én is beburkolóztam, elvagyok a szobámban, aztán így nincs mibe belekötniük. Szeptembertől én koleszos leszek. jaa... eleinte nem akartak koleszba engedni... most meg pár napja azt mondtam, lehet jobb lenne, ha bejárós lennék, leüvöltötték a fejemet, hogy nem maradhatok itthon, mert egy fillért nem fogok kapni. Nah szóval én is meg vagyok áldva velük. :S
Nekem az lesz a megoldás, hogy elmegyek kollégiumba, 50km-re van az egyetem. Havonta majd kapok vmi összeget a szüleimtől, de csak a nagyon szükséges dolgokra, tehát vásárolgatni tuti nem tudok majd abból. Így marad a diákmunka. Már kérdezgettem, hát elég szemét munkák vannak, de muszáj lesz... így legalább lesz egy kis saját pénzem és ezzel együtt önállóságom. Ha ez mind összejön, nem nagyon fogok tovább beleszólást engedni a dolgaimba... mégis csak felnőttek vagyunk! Az meg nem normális, amit a szüleid csináltak, az enyémek ilyenen soha nem akadnának ki, hogy a tudtuk nélkül idehívom barátnőmet! Szinte azt hozok ide, akit akarok. De a gondolkozásukat úgysem tudod megváltoztatni, próbáld meg lesz*rni a dolgot. Akkor menj a barátaiddal máshova, majd rájönnek, hogy az még rosszabb, mintha otthon lennél. A szobafogságot meg meghagyhatnák a 14 éveseknek. Nekem ilyennel már nem is jön anyám, mert kiröhögöm és lerázom ezért. :D Kicsit muszáj szemtelennek lenni velük, különben nem jönnek rá, hogy kissé (vagy nagyon) elszaladt velük a ló! Nyugodtan tegyél frappáns beszólásokat a vasszigorukra, ha nem tetszik nekik, akkor is vedd lazán a helyzetet. És próbálj meg koleszba menni inkább, az albérlet nagyon drága, és elsőévesként nem hiszem, hogy menni fog.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!