Nem tehetek rola, tudom, hogy nem sulyos, de megis szomoru vagyok?
Ez igenis, súlyos, egyébként.
Mást nem tudsz tenni, mint hogy várod a fejleményeket, vagy bemész a kórházba. Jobbulást a húgodnak!
Nyugi, ha az orvosok azt mondták, nem súlyos, akkor az úgy is van. Természetes, hogy ideges vagy.
Most Te nem nagyon tehetsz semmit...vagyis mégis! Segíts anyukádnak! Kérés nélkül mosogass el, teregess ki, berakhatsz 1-2 adag mosást is, segíthetsz a konyhában zöldséget hámozni, rakj rendet a lakásban...stb. Nah, nem úgy értem, hogy akkor most mindent, csak néhány példát írtam, hogy miben segíthetsz anyudnak. Hidd el jól fog neki esni, mert ő még nálad is idegesebb;a pici beteg, ő dolgozni jár (ha jár, ha nem gyesen van), meg még ott a sok házimunka is.
jobbulást a húgodnak :)
majd írj,ha hazaengedték :)
Először is nyugodj meg! Természetes dolog, hogy hiányzik, de sajna a gyógyulása érdekében be kellett vinni a kórházba.
Ha esetleg beszélgetni akarsz valakivel, csak írj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!