Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában meghalt 2fiatal...

Mostanában meghalt 2fiatal nem ismertem őket de folyton ők járnak az eszembe, , szomoru zenéket hallgatok meg sirok is miért van ez? Lehet befordultam? De ha másokkal vagyok akkor is de nem annyira gondolok rájuk! Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

jézusom, bekattantál?

nézz sok horrort, akkor majd leszoksz róla, hogy a halál témával foglalkozz.

2010. jan. 13. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem tudjuk megmásítani a dolgokat. Te valszínű azért fordultál befele, mert te is fiatal vagy, és félsz veled is megtörténhet.De lapozzál, az élet megy tovább. Én sajnos megtanultam a szakmám révén nem szabad sokáig foglalkozni azzal, ami éppen aktuális tragédia. Ne hallgass szomorú zenéket, ne nyomorítsd a lelked borús gondolatokkal, mert csak magadat teszed tönkre teljesen fölöslegesen.
2010. jan. 13. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog, hogy ebben a közönyös világban Téged ennyire megérint egy tragédia, de most már lépj tovább! Azzal, hogy szomorkodsz, nem hozod őket vissza :( Nekik már nem fáj semmi, ők már nem tudnak semmit. Elég baj a szüleiknek, de Te nem veheted magadra a világ minden baját! Minden percben halnak meg emberek a világon. Addig élj, és törődj a szeretteiddel, amíg van erre alkalmad.
2010. jan. 13. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
És miért is nem vagy iskolában?
2010. jan. 13. 11:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Mert szabadnapos vagyok!
2010. jan. 13. 11:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocsi ez elég rövid válasz volt!

Szabadnapos vagyok ma én nem iskolába járok!

Mondjuk igen itt pesten sok baleset fordul elő!Köszönöm a biztató szavakat!

És te miért nem vagy iskolába?

2010. jan. 13. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!