Elválasztás után szomorú. Mit tehetek? (többi lent)
Sziasztok, szerintem a kerdezo nem a kiskutyara gondolt, hanem az anyakutyara, igaz?
Szemelyes tapasztalatom nincs, de en ezt tennem:
Sokat foglalkoznek az anyakutyussal, sokat setalnek es sokat jatszanek vele. Gondolom nincs nagy kedve jatszani, de en akkor is megtennek mindent, hogy lekossem jatekkal a figyelmet. A sok seta alatt nem otthon van, igy nem erzi a kiskutyai szagat.
Ha a kutyak egy bizonyos szobaban voltak, akkor nem engednem be a szobaba, hogy ne erezze a szagukat, igy hamarabb elfelejti oket es nem szenved annyit.
Remelem, hasznos volt.
Szandra
Nincs nagy tapasztalatom..de szeritnem nincs ok nagy aggodalomra..csak sokkal többet foglalkozz az anya kuytával hogy lekösd a figyelmét(játsz vele, sétáltasd stb.) és esetleg egy pár nap és már nem lessz szomorú..a kutyáknál is van kötődés a másik iránt de nem akkora mint az embernél:)
remélem hasznos választ adtam
Elviték őket, igen. Azért nem tartottunk meg egyet mert amit meg akartunk tartani pont azt akarták sokan elvinni, és gondoltuk mi nem is tudnánk 2 kutyára úgy figyelni. Meg ők nem szerették a tesómat és hát jobb nekik nyugodt helyen.
ám köszi a tanácsokat. =). Mindennap elviszem sétálni, játszunk a kedvenc rongyával vele meg amit tudok időt vele töltök.
Amúgy a szobámban voltak a kölykök és ő meg itt akar velem lenni. Most kitalálta, hogy beköltözik az ágy háta mögé ahova az egyik kölyök mindig bement. Amúgy 5-6 hónaposan vitték el mindet.
Ha 5-6 hónaposan, akkor biztos már nagyon összeszoktak és hiányzik neki. Nálunk is volt egy gazdijelölt, akinek folyton közbejött valami. Közben a gyerek már 10 hónapos, múlt héten megint írt, hogy most már akkor vinné. Na most már én nem adom. Ha elviszem valahová a kicsit, a mamája ül a kerítésnél és el sem mozdul, amíg haza nem érünk.
A Te kutyusod ráadásul egyedül is maradt, persze hogy hiányzik neki a társaság. Ha a közelben van a kölyök, látogassátok meg, játsszanak néha együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!