Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy szomorú történet. Egy...

Egy szomorú történet. Egy kutya mikor felejti el a gazdáját?

Figyelt kérdés

Nos, van / volt nekem egy kutyám. A család többi tagját morogja, elvileg támadja is, bár ezt el sem hiszem... Tündéri, selymes szőrű plüssmaci, én tanítgattam. Egyetlen barátom, imádtam...

Évek óta fontolón a dolog, hogy altatva lesz... Más gazdihoz ősöm nem volt hajlandó odaadni, mert "nem vállal felelősséget, ha széttépi új gazdáját"...

Most egy német kutyapszihológushoz került, de nem kigyógyításra, hanem véglegesen magához vette. Elméletileg jól van, de gyakorlatilag nemtudom, még képeket sem kaptam róla... Egyáltalán nem vagyok bőgős, úgy két éve egy könnycsepp se gördült le az arcomon, de mióta elvitték, amikor szóbakerül, mindig elérzékenyülök, és reggel-este, ha egyedül vagyok, még az ágyamban pirosra sírom a szemem minden nap...

A kérdés maga: EGY KUTYA MILYEN HAMAR FELEJTI EL A GAZDÁJÁT?

A kérdés oka: Nem akarom, hogy rám haragudjon azért, mert elvitték... Sajnos ott sem voltam, mikor elszállították, így azt sem érezhette, hogy nem akarom elengedni. Az utóbbi időben csípőproblémái is voltak, fájdalomcsillapítót kapott, amitől egész nap csak alszik / aludt, és elvileg egy szava sem volt, amikor elvitték... (Normális helyzetben morgott volna)

Vissza akarom kapni, de ennek esélye 1 a 1.000.000.000.000.000 -hez, ém hátha én leszek az az egy...

Egyébként az már feltűnt, hogy amikor egy hetes táborból jöttem vissza, értetlenül nézett rám, egy csomót kellett beszélnem hozzá, mire leesett neki. De ez azért csak más... Vadidegen nyelven beszélnek hozzá, idegen helyen, idegen emberrel... Csak-csak nehezebben felejthető! Talán még át is nevezték. :(

2011. okt. 31. 00:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A kutyusnak valószínűleg jó helye van, és hozzáértő kezekbe került.

Az nem normális, ha egy kutya morog a családtagokra, és senkitől nem lehet elvárni, hogy az otthonában elviselje ezt.

Ha a kuyta 1 hét után nem ismert meg, amit erősen kétlek, akkor valami probléma lehet a fejében. Egy normális kutya hónapok múlva megismeri még azt is, akit ritkán lát.

Ha a kutya nem volt speciálisan kiképezve, akkor szinte mindegy milyen nyelven beszélnek hozzá, a hanglejtést és mozdulatokat is megérti, a hozzá tartozó szavakat meg hamar megtanulta.

Esetleg írj az új gazdijának, vagy akár meg is látogathatod.

2011. okt. 31. 02:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) A kapcsolatot nem tudom felvenni vele, mert nem tudok németül... :/
2011. okt. 31. 16:13
 3/3 anonim válasza:
Van nyelvfordító a telefonon vagy írj neki szótárból vagy kérj meg egy iskolai német nyelvtamárt sehítsen neked néha.Valahogy próbáld meg.Egyáltalán kinek adtad,idegennek?Nemám kutya kereskedőnek?:(Mert,ha annak akkor mégjobban megkell zzd mi van vele.Nem-e bajban van,rissz emberek kezében.Akár facebookon is kérj segítséget vmelyik csoportból vagy témánál.
2022. ápr. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!