Szomorú történet, mit jelenthet az álmom?
Van egy személy, aki nagyon fontos nekem. Ámde.. perpill egy kórházban fekszik kómában amfetamin túladagolás miatt. Eddig gondolom érthető... Mindenki lemondott már róla, én nem tudok. Szeretem. :(
Az álmom a következő: Bementem hozzá a kórházba, belépek a szobájába és.. a szoba üres, ki van takarítva, egy lélek sincs bent. Az ágya megvetve (tiszta fehér lepedő, stb) és ennyi, felébredtem.
Utána néztem, a kórházi ágy félelmet jelent. Eddig én is rájöttem, hogy félek. De hátha valaki tudna konrétabb dolgot is mondani, esetleg jelenthet-e más egyebet? A válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem kétfélét jelenthet:
1) Jelentheti - a már általad is leírt - félelmet az elvesztésétől, stb.
Vagy,
2) Jelentheti, hogy már több mint biztos, nem fog felépülni, és ezzel te valahol tisztában vagy, csak nem tudod/nem akarod elfogadni - de a tudatalattid jelzi, hogy el kellene.
Nekem ez jött le mindebből :S
Mindenesetre kívánom a legjobbakat neked, nektek!
Annyit talán még hozzáfűznék - ha szabad -, hogy ha kizárólag szentimentális okaid vannak azt hinni, hogy van még remény, akkor szerintem célszerűbb elfogadni, "elengedni".
Ha viszont logikus érveid is alátámasztják a reményt, akkor - ha még nem tetted - mindenképp kérdezz meg más orvosokat is, hátha valaki tenni tud még valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!