Siker történet, tapasztalatok?
Azt szeretném tudni valakinek a kutyája daganat meg műtése után boldogan élt tovább sok boldog évet vagy elpusztult nem sokkal később?
Kutyám 10 éves.
Lehet daganata van a pete fészkében.
Jövő hét hétfőn visszük uh. hogy megnézzék átétess e a tüdejében. :(
Ha igen nem műtik :( azt mondta doki akkor fél éve van max hátra :(
Ha nem akkor 20-án megműtik.
Erre vagyok kíváncsi van olyan kutyus aki a műtét után valóban rendben jön és nem pusztul el nem sokkal utána.
Az ismeretségi körömben pozitív történet nincs. 5 ismerősöm kutyáját is műtötték daganattal és mind az 5 kutyus fél éven belül elpusztult.
Azért szeretném tudni mert ha másnak is így történt/ tehát műtét után elpusztult/ nem vagyok benne biztos ki kell tenni a kutyám a műtét meg a kezelések okozta szenvedéseknek ahelyett hogy szépen nyugodtan a saját környezetében szeretettben hunyjon el.
Kétségbe vagyok esve nagyon szeretem és nem szeretnék rossz döntést hozni!
A mi malamut lányunk csak 4 éves volt, amikor jóindulatu daganatot műtöttek le az emlőjéről. Azóta (6 éve) jól van. :)
A kutyáknak sokkal magasabb a fájdalomtűrő képességük, mint nekünk. Könnyebben regenerálódnak a műtét után. Próbáljátok meg és reménykedjetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!