Hogyan lehet lelkileg túlélni?
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:03
NINCS!!!!!!!!
Azért a 23:03-mal nem értek egyet. A férj is és a gyerek is bele kell férjen. Akár a gyerek az első akár nem, nem csak ő van, hanem a férj is. Amikor megszületik egy gyermek, akkor nem csak anyuka és baba születik, hanem apuka is, tehát család. És a nő attól még hogy anyuka lett, még feleség is, akinek van szexuális élete. Felborul a rendszer, de nem lehet senkit sem totálisan elhanyagolni.
Nem feltételezem, hogy a kérdezőnél ilyenről volt szó, csak reakció a válaszra.
Azt tudom tanácsolni,hogy beszéljétek alapossan át a dolgokat!Ha nem tudja belátni,hogy neked most a szex kicsit necces..,akkor nem is szeret igazán..
De Te se húzhatod a végletekig,hogy "no sex" mert akkor viszont van alapja,hogy máshol keressen kielégülést!
Köszönök minden hozzászólást.Úgy gondolom várok még pár hetet.Ha átgondolja ,megbeszéljük,hátha még van esély.
Csak tudnék erős maradni.Ez a legnehezebb.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:08
Jól látod a dolgokat!!!
23.03 vagyok
Igen fontos h Nő legyen,de össze kell csiszolodni,egy Család születik a kisbaba érkezésével.És valakinek nehezebben megy.
És nehéz ugy szeretkezni,h az eszed máson jár.Apukának is ki kell venni a részét a családá válásban,és akkor nem borul minden,vagy megbeszélni a dolgot,de nem máshova menni.
"Csak tudnék erős maradni.Ez a legnehezebb."
Már csak a kislányod érdekében is próbálj erős maradni,mert a válás a gyereknek a legnagyobb trauma!!Sajnos tapasztalat..,én szüleim is elváltak,a többit nem részletezem..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!