Hogyan lehet lelkileg túlélni?
Ha te is azok közé az anyukák közé tartozol,aki mai divat szerint éjjel-nappal csak a gyerekkel törődnek,éjjel 5-6-szor eteted,akkor ne csodálkozz rajta. Az apával is annyit kell törődni,mint a gyerekkel. Egyik sem fontosabb a másiknál.
Ha nem így van,akkor is talán megkellne beszélnetek,hogy miért érzi így és a gyerek érdekében változtatni rajta.
A válás csak az utolsó dolog lehet.
gondolom az volt a baj, hogy szülés után nem lehetett szexelni, és kisebb gondod is nagyobb volt annál hogy őt férfinak nézd... jó érthető hogy kellett neki a szex, de ezt miért nem tudta veled megbeszélni? rögtön más nőhöz kellett folyamodni..
azért remélem meg tudjátok beszélni ( ha hajlandó vagy ezek után) a válás a legrosszabb dolog... de ha megbánta és megbocsátasz akkor minden jót, ha elváltok akkor kitartást a gyermekneveléshez!
Nem akar válni,mert nagyon jó dolga van itthon.Jól keresek,mindent megcsinálok,csak,mint Nő nem tud velem lenni.De nagyon szereti a családját és állítolag engem is.Csak az fáj,hogy miért nem lehetett ezt megbeszélni,miért kellett máshoz fordulni?
És nagyon szépen köszönöm a reagálásokat.
Soha nem adtam ki magam,de most kénytelen voltam
Beszéljétek meg a dolgot. Tisztázzátok, mit ért az alatt, hogy nem tartod férfinek? Ez elég durva vád! Sajnos valszeg ez is áll a háttérben, akár sejted vagy nem, hogy mire gondol amikor ezt állítja a férjed.
Bár az nagy gerinctelenség - dr. Csernus Imre szavával élve: az ilyen férfi egy gerinctelen puha p**cs (nem vagyok trágár, dr. Csernus I. tényleg így jellemzi az ilyen férfiakat -, akik nem képesek előállni tisztességes módon, ha valami sérelmük van, inkább sunyiban félrelépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!