Párom gyerekeinek, akik csak kéthetente vannak nálunk hétvégén, ágyat a gyerekszobába?
A kisfiammal az új páromhoz költöztünk, és most azon megy a nyűglődés és érzelmi zsarolás (volt feleség, 2 gyerekük és természetesen ez a páromra is hat), hogy a gyerekeknek (8 és 11 évesek) is kell egy emeletes ágy a gyerekszobában. Eddig szivacson aludtak. Én nem tartom jónak, hogy egy hatalmas emeletes ágy ott álljon üresen hetekig, egyrészt nagyon nem teszi otthonossá a szobát, másrészt irtó sok helyet foglal fölöslegesen.
Mit gondoltok erről?
Nos, nekem megy az értelmező olvasás. Neked ezekszerint nem.
Ott van a kerdesben hogy most költöztek, a gyerekek meg eddig szivacson aludtak. De továbbra se tudom felfogni, miért ő a hibás, ha apuka a fax.
Azok a gyerekek havi max 2 hetvegere mennek LATOGATOBA az apjukhoz. Nem hazaennek leven nem ott laknak... Hiaba a pasi lakasa attol meg nem az otthonuk!
Az otthonuk az anyukanal van oda mennek HAZA miutan vege a lathatasnak.
Masik h az apa dolga errol gondoskodni nem pedig a kerdezoe. Es teljesen jogos h zavarja h a exnej be akar kavarni. Es kvazi zsarolja oket.
Abban igazad van, 64-es, hogy az apa dolga lenne!
Az apa viszont NEM írt ki kérdést a gyerekek fekhelyével kapcsolatban!
A kérdező meg itt puffog, nem szeretné kerülgetni az emeletes ágyat (félek, a gyerekeket sem!), minden útban van neki az apa előző életéből:
mindezt az apa lakásában, amihez köze nincs!!
pa
65!
Nyilván nem ír ki kérdést az apa, hiszen egyértelműen xarik a gyerekeire. A kerdezo egy emeletes agyról irt ki kerdest, a többit te kombináltad hozza.
67!
Megegyszer: a nő a sajat gyerekerol gondoskodik, a pasi szinten a sajat gyerekerol gondoskodik. A pasi úgy döntött, még a nő előtt, hogy az ő gyerekek matracon alszanak. A nő meg úgy döntött, az ő gyereke ágyban alszik.
69!
Fog már fel te nagyon okos hohy a pasi hívta oda a nőt a gyerekkel és a pasi döntött úgy, higy xarik a saját kölkeire és a pasi az, aki több jogot ad nekik. Ha nem így lenne, eleve nem lenne kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!