Párom gyerekeinek, akik csak kéthetente vannak nálunk
hétvégén, ágyat a gyerekszobába?
Figyelt kérdés
A kisfiammal az új páromhoz költöztünk, és most azon megy a nyűglődés és érzelmi zsarolás (volt feleség, 2 gyerekük és természetesen ez a páromra is hat), hogy a gyerekeknek (8 és 11 évesek) is kell egy emeletes ágy a gyerekszobában. Eddig szivacson aludtak. Én nem tartom jónak, hogy egy hatalmas emeletes ágy ott álljon üresen hetekig, egyrészt nagyon nem teszi otthonossá a szobát, másrészt irtó sok helyet foglal fölöslegesen.
"egyrészt nagyon nem teszi otthonossá a szobát, másrészt irtó sok helyet foglal fölöslegesen."
Szerintem abban 2 gyermek aludna tehát nem felesleges másrészt nem a te otthonod!!!!! Te gyereked ágyban alszik? Nekik miért ne lehetne ennyi kényelmet biztosítani 2 napra?? Ezt nehéz megoldani? Gondolom mennyire kedveled őket! Ha azt írod,hogy anyagilag nem engedhetitek meg magatoknak akkor oke,de hogy mert a hely meg üresen all feleslegesen......
2020. okt. 5. 18:25
52/76 anonim válasza:
A te purdét is szivacson alszik? vagy neki van rendes ágya a PASID HÁZÁBAN? Mert elhiheted a pasid gyerekeinek több joga van ott lenni mint a tiédnek, vagy neked.
2020. okt. 5. 18:27
53/76 anonim válasza:
Még mindig nem esik le, hogy azok a gyerekek eddig is matracon aludtak az apjuknál, nem ágyban
2020. okt. 5. 18:30
54/76 anonim válasza:
Az is egy dolog amiben elkel akarni igen hogy eddig a matracon aludtak,de itt az a lenyeg vagyis a felháborito hogy a kerdezo azon van kiakadva hogy az ex keri az agyat...es higy miert..ove meg az agyban mig a verszerinti gyerekek a matracob..rohej vagy
2020. okt. 5. 18:36
55/76 anonim válasza:
53as honnan veszed? Lehet eddig abban az ágyban aludtak amiben jelenleg a kérdező gyereke!? Ennyi erővel erre is gondolhatunk! Gondolom az ex is ezért kezdett el lázadni...
2020. okt. 5. 18:48
56/76 anonim válasza:
55!
Mondjuk onnan, hogy elolvastam a kérdését? Nem olyan nehéz ám, neked is javaslom. Ott van benne: eddig szivacson aludtak.
54!
Én vagyok röhej? Szerintem inkább apuka az, aki eddig is lexarta a gyerekeit.
Ha én összeköltöznek valakivel, az én gyerekemről én gondoskodnék, en vennék neki ágyat. Az az én dolgom. Az meg a partneremé, hogy a saját gyerekeiről gondoskodjon. Miért nekem kellene az ő gyerekeinek ágyat venni ha ő eddig xart rá?
2020. okt. 5. 19:06
57/76 anonim válasza:
56-nem rád irtam elnezest ha ugy jott le hanem a kérfezőre,es szerintem mindenki tud olvasni-erzelmi zsarolas ami a paromra is hat...hát meg szep hogy hat ra mer zavarhassa otet is ez az egesz de a kerdezo egy harpia mostoba lehet es meg o is fel tole ez a baj
2020. okt. 5. 19:20
58/76 anonim válasza:
Mi a fenté képzelsz magadról? A párod helyében kivágnálak egyből. Azok a gyerekek haza mennek az apjukhoz, nekik vannak ott jogai, Te és a gyereked csak utána jössz a sorban. Még szép, hogy a saját gyerekei a legfontosabbak, utána jöhet bármi is. A párod exének semmi köze hozzátok. Amúgy ha Ő kifogásolta, hogy a saját gyerekei matracon alszanak, a fogadott gyereke meg nem, akkor is igaza van az exének, de bármely idegen kiakadna rajtad. Te abban a házban csak javasolhatsz dolgokat, de nem háborodhatsz fel, ha valami nem úgy van. Mi jön ezután sok pénzt ad a gyerekeinek, Neked meg nem?
2020. okt. 7. 13:54
59/76 anonim válasza:
58!
Még mindig a pasi az, aki eddig se gondoskodott ágyról a saját gyerekei számára.
2020. okt. 7. 15:53
60/76 anonim válasza:
59es, mert lehet az új luvnya már akkor is hisztizett
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!