Párom gyerekeinek, akik csak kéthetente vannak nálunk hétvégén, ágyat a gyerekszobába?
A kisfiammal az új páromhoz költöztünk, és most azon megy a nyűglődés és érzelmi zsarolás (volt feleség, 2 gyerekük és természetesen ez a páromra is hat), hogy a gyerekeknek (8 és 11 évesek) is kell egy emeletes ágy a gyerekszobában. Eddig szivacson aludtak. Én nem tartom jónak, hogy egy hatalmas emeletes ágy ott álljon üresen hetekig, egyrészt nagyon nem teszi otthonossá a szobát, másrészt irtó sok helyet foglal fölöslegesen.
Mit gondoltok erről?
Emberileg teljesen érthető, de gyakorlatiasság szempontjából nézve nem ....
Most ha egy kicsi lakásban laknak akkor a szoba gyakorlatilag ággyal lenne tele...tudjuk mekkora egy félszoba...
Nekem alapban nem lenne bajom a földön alvással, de akkor vagy mindenki, vagy senki!
Olyan nincs, hogy a Kérdező idegen gyereke ágyban, a másik gyerekek meg a saját szobájukban, a saját apjuknál a földön.
Amikor aztán nincsenek ott az apa gyerekei, akkor mehet a kiskölök az ágyba, de egyébként "pizsiparti" a földön.
Akkor a kérdező teremtse elő a nagyobb lakás lehetőségét! Ha kicsi a lakás, áldozzon rá ő is!
Eddig hol lakott?
29-nek!
"Eddig szivacson aludtak."
Ott van a kerdes leírásában, de ne zavarjon.
32!
A gyerekek eddig is a földön aludtak, már a kérdésben is le van írva.
Nem őt kell savazni. Nekem az a zavaró, hoyg apukánál eddig se volt ágyuk a gyerekeknek, de ez eddig senkit nem érdekelt.....
Én olvastam és semmi kivetnivalót nem találtam benne, ... amíg más ugyanott nem alszik ágyban.
DE!
Én is aludtam már vendégségben szivacson - miközben a házigazda az ágyon aludt - és pont emiatt soha többet nem fogadtam el a meghívását, pedig az általában neki volt hasznos.
Nálam ugyanis a vendég alszik az ágyban én meg a földön, ha nincs több ágy.
Fel kellene fogni végre, hogy nem a szivaccsal van a baj, hanem a megkülönböztetéssel! De ezt felfogni, érezni, kellene némi EQ is, az itteni publikum egy része meg nem erről a képességről híres.
A legtisztességesebb megoldás a kinyitható kanapé, vagy két fotelágy lenne.
(32-es voltam)
37!
Írtam egy masik kommentemnel a kanapét.
Engem továbbra is az zavar, hogy eddig nem kellett ágy, eddig senkit nem érdekelt, most igen.
Kedves 38-as, 37-es vagyok.
Nem tudom már máshogy fogalmazni, csak úgy, ahogy leírtam:
NEM A SZIVACS A LÉNYEG, HANEM A MEGKÜLÖNBÖZTETÉS!
Továbbra is mindenki aludna nyugodtan a szivacson, ha a Kérdező gyereke is azon aludna. De nem, annak ágyat vettek!
És most már nem írok többet, mert ugyanazt a gittet rágjuk jobbról-balra, balról jobbra és már qrva unalmas.
"eddig szivacson aludtak"
Én is ugyanezt olvastam a kérdés feltevésénél és tudok szöveget értelmezni. DE arra még nem kaptam választ, hogy MIÓTA alszanak szivacson az apa gyerekeiK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!