Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom gyerekeinek, akik csak...

Gimely77 kérdése:

Párom gyerekeinek, akik csak kéthetente vannak nálunk hétvégén, ágyat a gyerekszobába?

Figyelt kérdés

A kisfiammal az új páromhoz költöztünk, és most azon megy a nyűglődés és érzelmi zsarolás (volt feleség, 2 gyerekük és természetesen ez a páromra is hat), hogy a gyerekeknek (8 és 11 évesek) is kell egy emeletes ágy a gyerekszobában. Eddig szivacson aludtak. Én nem tartom jónak, hogy egy hatalmas emeletes ágy ott álljon üresen hetekig, egyrészt nagyon nem teszi otthonossá a szobát, másrészt irtó sok helyet foglal fölöslegesen.

Mit gondoltok erről?

2020. okt. 4. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
84%

A saját gyerekei az első! Nem pedig az új asszonkáé..

A saját gyerekeinek igen is megjár a saját ágy tök mindegy hány naponta, hetente vannak nála és meddig.

Az új asszonkának, hogy esne ha az ő gyereke feküdne egy matracon? Nehogy már a kérdező gyereke élvezzen prioritást a nem vérszerinti pótapukán annak gyerekeivel szemben..

Tipikus esete a mostohának.

2020. okt. 4. 15:34
 22/76 anonim ***** válasza:
85%
19-es, sztem enni se kapjanak normális kaját, bőven elég az 59 ft-ból kihozható vajas vagy zsíros kenyér... ezt komolyan gondoltad?
2020. okt. 4. 15:41
 23/76 anonim ***** válasza:
85%
Nekem lesülne a bőr a képemről ilyent kérdéssel. A párod gyerekeinek ne legyen helye az apjuk lakásában? Majd a következő húzásod az lesz, hogy ne is menjenek apjukhoz, mert szívják a levegőt???
2020. okt. 4. 15:46
 24/76 anonim ***** válasza:
81%

Azt hittem, a kicsi közös.

De igy ez durva. Bepofatlankodsz, talan miattad is valtak el, erre kaonak egy szuvacsot, miután ki lettek turva a sajat szobájukból, hazukbol.

Rohadna meg az osszes ilyen nő most...

Mennyi kedvuk lehet a gyerekeddel is egyutt lenni...meg veled...akafmekkora hely, vagy emeletes vagy kihuzhato, amit valak8 emlitett...

De legjobb lenne, ha ti aludnatok egyutt a gyerekkel, a szivacson, ok meg a ti suzobatokban

2020. okt. 4. 15:58
 25/76 anonim ***** válasza:
87%
a plusz két bögre, két tányér nem zavar? azok elférnek?
2020. okt. 4. 16:05
 26/76 anonim ***** válasza:
83%

Kívánom neked, kérdező, hogy te aludj szivacson a földön!

Te beköltöztél egy pasihoz a gyerekeddel, elfoglaltatok két ágyat (vagy azoknak a helyét) a lakásban, a tulajdonos édes gyerekei pedig azóta a földön alszanak látogatáskor?

Keress magadnak gyerektelent, akinél rendezkedhetsz!

2020. okt. 4. 16:16
 27/76 anonim ***** válasza:
75%

Micsoda nők vannak.

Tudod én összejöttem egy kollégámmal, akinek kettő gyermeke van. Nekem is van kettő. Mind a ketten özvegyek vagyunk. Összeköltöztünk nemrég, de ugyanúgy szeretem a gyerekeit, mint a sajátjaimat. Hisz szeretem azt a férfit, ők pedig belőle vannak. Mindent megadok nekik érzelmileg, anyagilag, minden téren, amit a sajátjaimnak.

Undorító az olyan hozzáállás mint a tiéd

2020. okt. 4. 16:16
 28/76 anonim ***** válasza:
48%

Hát, ha a saját gyerekei lennének az elsők, akkor nem matracon aludtak volna eddig se a földön, nem?

Kéthetente hétvége miatt nem vennék emeletes agyat, vennék helyette kinyitható kanapét.

2020. okt. 4. 16:50
 29/76 anonim ***** válasza:
40%

28.-nak: Gondolom, a kérdező befészkeléséig az ágyakban a saját gyerekek aludtak, csak kiszorította őket a kakukk meg a fiókája!

Az "érzelmi zsarolás és nyűglődés" várhatóan a költözés óta van.

2020. okt. 4. 17:10
 30/76 anonim ***** válasza:
19%
#19, nem veszed észre, hogy egyedül maradtál?
2020. okt. 4. 17:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!