Ha van közületek olyan, akinek nem volt gyerekszobája, ezt hogyan éltétek meg?
Nem lényegtelen a kora. Ha középkorú, miért nem teremti meg saját magának, miért kell az anyjának felróni és szemrehányást tenni?
De hogyha ennyire zavar, hogy hova lett a pénz, Kérdező, miért nem kérdezed meg anyukádtól?
nekem nincs különszobám és nem is lesz. már egyre jobban zavar. Semmit se csinálhatok anélkül, hogy rákérdeznének mit csinálsz már megint? stb...
Nagyon rossz! :(
14/L
Mi kb. 13 éves koromig egy 35 nm-es lyukban laktunk 4-en. Volt 2 kis egymásból nyíló szoba, és én az apámmal (!!!) kellett, hogy aludjak egy szobában (lány vagyok). Mivel az a szoba volt a "nappali" is egyben, így a szüleim veszekedésére és tévénézésére kellett elaludnom minden este (a mai napig képtelen vagyok pl. sötétben, TV nélkül elaludni). Ha nagy ritkán vendégek jöttek szüleimhez, akkor míg én gyerekként próbáltam elaludni, ők tőlem 2 m-re beszélgettek. Nem jöhetett át hozzám senki, nem hívhattam át a barátaimat, nem tarthattam szülinapi bulit, és nem mehettem sehova, mert akkor vissza kellett volna őket hívni, anyu pedig szégyellte a lakást. Nem volt egy zug, ahol csak az én cuccom lett volna, amikor kezdtem már kamaszodni, nem volt egy hely, ahova eldughattam volna a privát dolgaimat. Nem lehetett titkom, nem lehetett életem. RÉMÁLOM volt, engem megnyomorított lelkileg, és a mai napig komoly lelki problémákat okoz. Sóvárogva néztem az osztálytársaim szép szobáit, amikor évente 1x átjutottam valakihez. Utána elköltöztünk, ám szobám még mindig csak a húgommal lehetett közösen, aki teljesen más, mint én. Folyamatos volt a vita, mindig mást akart. Átjönni akkor sem nagyon jöhetett senki hozzám, mert ugyebár akkor őt kitiltanám a szobából?! Külön szobám kb. 18 évesen lett, de a mai napig kulcsra zárom, mielőtt elmegyek, mert hányingert kapok a gondolattól, hogy még egyszer átforgassák a cuccaimat, belenézzenek a dolgaimba...Át tudom érezni a problémát, sajnos...
26/L
Ha már elköltöztél otthonról, mi a bajod? Mit hánytorgatod fel anyádnak, hogy nem tett félre? lehet, hogy nem tudott. Ne hidd, hogy sok az a 2 millió!
Akkora kihatással van a felnőtt életedre, hogy nem volt gyerekszobád? Nem vagy egyedül. Rajtad kívül még soknak nem volt külön szobája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!