Van olyan közületek, akit a szülei kiraktak az utcára? Hogy sikerült talpra állni?
én tanár vagyok, és egy 15 éves tanítványomat tették ki otthonról, mert kiderült róla, hogy meleg
én ezt ép ésszel fel nem foghatom, úgy gondolom, nem szülő az ilyen! remélem visszakapja az élettől ezt a kedves húzást
nem tudom megérteni azokat a szülőket, akik csak azért teszik ki a gyereket érettségi után, mert derogál nekik eltartani, vagy legalább szállást adni a gyereknek, pl. ha fizet a rezsibe.
ha mondjuk a gyerek meglopja őket, vagy drogos, vagy nem tiszteli a szüleit annak ellenére, h ők mindent megtettek érte, akkor nevelési célzattal ki lehet tenni.
jó lenne odáig eljutnunk, hogy egy drogos fiatal BETEG, és segítei kell rajta, nem pedig elfordulni tőle!
Egy magas vérnyomásost is kiraknak az utcára? Na csak mert kb olyan betegségnek lehet ezt is tekinteni, csak annyi különbséggel, hogy amikkel társul, az mind a függőség tünete, nem pedig úgy kéne megítélni, hogy "a mocskos szemét, utolsó gazember" ... fel kéne fogni, hogy beteg, méghozzá nagyon beteg! ha úgy tetszik, veszélyben van az élete. lehet ennél súlyosabban beteg? a kedves szülők a beteg gyerekükkel bánnak úgy, hogy kiteszik otthonról? egy tökéletes kezdete a lejtőn való tovább gurulásnak, és hogy abszolút semmi esélye ne legyen a gyógyulásra
amíg ezt nem fogja fel az érintett szülő, barát, addig ez a helyzet csak romlani fog
gondoljunk már bele, hogy olyanért tartjuk egy mocskos szemétnek, ami csupán a betegség tünete!! el kéne kicsit gondolkodni ezen!
Nagyon nehezen sikerült, de sikerült.
Sokszor, ha eszembe jut, akkor elkeseredek miatta, de aztán megnyugtatom magam, hogy biztos így kellett történnie.
Mindig arra gondolok, hogy ez erősebbé tett engem.
Aztán, lehet, hogy csak becsapom magam, mert enélkül is megerősödtem volna, de nekem ez egy vigasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!