Kedves Kismamák ki az közületek akinek úgy sikerült teherbe esnie, hogy minden nap együtt volt a párjával?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 13:25
1/10 anonim válasza:
Én, mindkétszer úgy lettem terhes, hogy minden áldott nap együtt voltunk heteken keresztül.
3/10 anonim válasza:
Mi is naponta,2naponta együtt voltunk.De így is 9hónap után sikerült teherbe esnem.
4/10 anonim válasza:
mi is minden nap egyut voltunk es elsore sikerult:)39hkm
5/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek!Mi már próbáltuk két naponta, három naponta, most megpróbáljuk így is!És bízom benne, hogy most sikerülni fog! Egyébként mind a ketten ki vagyunk vizsgálva és egészségesek vagyunk, úgy hogy semmi akadálya a babónak!
2011. júl. 31. 16:51
6/10 anonim válasza:
Akkor csak a jó időzítés kell :) sok sikert!
7/10 anonim válasza:
Mi is mindennap együtt voltunk, 2. hónapban jött össze a baba.
39 hkm
8/10 anonim válasza:
A kislányunknál anno minden nap együtt voltunk, ahogy elterveztük már jött is, most a második babánál a ciklus.hu-n kiszámolta a program, hogy mikor érdemes együtt lennünk tuti siker Ő is elsőre jött össze.
Egy gyönyörű 2 éves és egy 16 hetes magzat anyukája
9/10 anonim válasza:
én mind a kétszer igy estem teherbe és mind a kétszer elsőre sikerült :) drukkolok neked is hogy sikerüljön:)
8hkm
10/10 anonim válasza:
Nálunk is így volt, minden nap szeretkeztünk és azonnal össze is jött. :) 3 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!