Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom gyerekeinek, akik csak...

Gimely77 kérdése:

Párom gyerekeinek, akik csak kéthetente vannak nálunk hétvégén, ágyat a gyerekszobába?

Figyelt kérdés

A kisfiammal az új páromhoz költöztünk, és most azon megy a nyűglődés és érzelmi zsarolás (volt feleség, 2 gyerekük és természetesen ez a páromra is hat), hogy a gyerekeknek (8 és 11 évesek) is kell egy emeletes ágy a gyerekszobában. Eddig szivacson aludtak. Én nem tartom jónak, hogy egy hatalmas emeletes ágy ott álljon üresen hetekig, egyrészt nagyon nem teszi otthonossá a szobát, másrészt irtó sok helyet foglal fölöslegesen.

Mit gondoltok erről?

2020. okt. 4. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
68%
Kapnánk ha a kérdező merne bármit is irni,de szerintem legalabis remelem hogy jol elszegyelte magat es azett nem ir
2020. okt. 4. 18:43
 42/76 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudjuk mekkora a szoba

Nem tudjuk mennyi ejszakat alszanak ott

Nem tudjuk hova teszik a szivacsot

Nem tudjuk h van e keret egy emeletes agyra

Vagyis csomo mindent nem tudunk ....

De itelkezni marha egyszeru....

2020. okt. 4. 18:50
 43/76 anonim ***** válasza:
11%
Ha az apa nem teremtett megfelelő körülményeket a saját gyerekeinek, akkor nincs erkölcsi alapja sem, hogy másnak a gyerekét ágyban altassa!
2020. okt. 4. 18:54
 44/76 anonim ***** válasza:
34%

43!

He???? Attól, hogy apuka xarik az ő két gyerekére, a kérdező meglehet értelemes ember, aki a saját gyerekenek gondoskodott agyról.

2020. okt. 4. 19:04
 45/76 anonim ***** válasza:
55%
Vagy befekteti a gyerekét az ott lévő ágyba!
2020. okt. 4. 19:47
 46/76 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező ugye tudod hogy azoknak a gyerekeknek több joguk van ott lenni mint neked vagy a kölködnek? Befészkeltétek magatokat egy lakásba, de ahhoz semmi közötök. Én az első ilyen megnyilvánulásod után reptetnélek.
2020. okt. 4. 19:59
 47/76 anonim ***** válasza:
74%
Amikor nálatok vannak a párod gyermekei, akkor ők HAZA mennek. Az apukájukhoz. Tehát ennek fényében, hogy ők ott nem néha megtűrt személyek, hanem családtagok, ugyanúgy jár nekik mindenből a normális ellátás, mint a te gyerekednek. Te vagy a felnőtt, és a párod. A te és a párod ágya pont 2,mint a párod gyerekei. Tehát aludjatok ti akkor a szivacson, a 3 gyerek pedig az ágyban. Vagy esetleg te lennél a modern borsószem hercegkisasszony, aki ezt nem vállalná?
2020. okt. 4. 20:54
 48/76 anonim ***** válasza:
82%
valami ilyesmi lehetne a megoldás, ha kicsi a szoba: [link]
2020. okt. 4. 21:26
 49/76 anonim ***** válasza:
15%

Szia! Azt, amit te. Minek egy oriasi emeletes agy, ha eddig szivacson aludtak? Csak nem ertem ki kavar? A volt feleseg? Vagy a gyerekek irigykednek a tiedre? Es van egy csomo reszletkerdes, amire ugye itttudja senki a valaszt, csak itelkezik.

Mert en azt el tudom kepzelni, hogy te laktal valahol a gyerekeddel es egymagad eloteremtetted a penzt a sajat lakhatasodra es a gyerekednek is ott volt sajat szobaja es sjat agya. Majd lett ez a parod, aki eldegelt valas utan egy akarmilyen helyen es ott a hozza kethetente erkezo ket gyereke aludt valahol aludtak. Te vitted a gyereked sajat ágyat es betetted egy szobaba. Aztan jonnek kethetente a parod gyerekei es meselik otthon te anyu az apunak van egy ujnoje es oda koltoztette oket es annak a gyereknek bezzeg van agya minket meg apa a foldon altat. Erre anyu kiakad (nem nem azon, hogy eddig se aludtak normalisan a gyerekei vagy netan kidobtatok az o agyaikat vagy eddig apu franciagyaban aludtak es apu a foldon? Nem tudjuk...) nem nem ezen akad ki,csak mi az higy apunak uj noje van es annak a gyereknek ágya is van es akkor jon a sz.rkavaras hogy mit kepzel apu azonnal legyen agya az en kettomnek is...mert az a mi kettonk.

Az en tortenetem: a.ikor bekoltoztem a gyerekemmel a pasimhoz es ezzel az en nem keves fizetesem hozzaadodott az ovehez, akkor hirtelen megugrott a gyerekei eletszinvonala is. Ennek ellenere en voltam a rossz, a paraszt es a szamito. Aaaa nem az apu, akinek igy sokkal tobb penze maradhatott a sajat gyerekeire.

Kerdezo te elsz ott, te ismered az elozmenyeket, te tudod valojaban mi lenne az igazsagos. Ha csak az emeletes agy zavarna es egyebkent penzetek van eleg, akkor ha a gyerekednek sima gyerekagya van, azt csereld le olyanra ami vendegagyas. Igy mar eleve mellette tud valaki aludni a ketto gyerekbol es csk a masiknak kell szivacson vagy kanapen aludnia. Masik opcio olyankor a te gyereked is aludjon a foldon az egy bizonyod korig ugyis izgalmas. De ezt cak te tudhatod. Kethetente ott alvasert ismerek olyan EDESANYAT, akinek nem volt fontos, hogy a hozza hetvegente erkezo edes gyerekeinek sajat agya es tiszta agynemuje legyen. Ugyhogy ne erezd rosszul magad:-).

2020. okt. 5. 01:04
 50/76 anonim ***** válasza:
33%

Kerdes meg h a kerdezo gyereke mekkora ...

Mi van ha meg racsos agyban alszik? Ugy nem feltetnem be a ket nagy melle, leven a gyerekek nem eppen rendesen alszanak hanem forgolodnak ideoda masznak ejjel. Ez veszelyes lehet a kicsire nezve.

Masik h milyen nagy a szoba? Ha alapban 6-8nm akkor oda ha beteszel egy emeletes agyat maris nincs benne hely, vagyis tenyleg feleslegesen van ott az az agy. Havi 2 ejszakara minek?

Az apahoz nem HAZA mennek a gyerekei nem ott laknak eletvitelszeruen!!! csak latogatok. Kethetente 1(2) ejszakara.

A szivacs azt sem tudjuk milyen? Nekunk a vendegagy van abbol ilyen kihajthatos. Eddig nem panaszkodtak ra mert kenyelmes! Osszahajtva es ra a huzat ugy kicsi helyet foglal es nappal lehet ulni rajta mint kanape.

2020. okt. 5. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!