Gyerekszobába TV? :O
Figyelt kérdés
Sokfelé látom, hallom, hogy oviskorú gyerekeknek TV van a szobájukban. Szerintetek ez normális dolog? Nálunk csak a nappaliban van, azt is kb napi fél órát ha nézzük, el nem tudom képzelni, hogy hogyan jut odáig valaki, hogy egy kisgyerek szobájába tévét tegyen. Mit gondoltok?2013. ápr. 3. 15:42
1/76 anonim válasza:
Én 16 éves kora előtt nem tennék tv-t a gyerekem szobájába. Szerintem nem normális dolog. Csak elszigeteli, főleg az oviskorú gyereket.
2/76 anonim válasza:
én kb 10 évesen kaptam meg a régi tévét, mert vettünk egy újat. erre szokták azt mondani hogy a bugyuta tv adók nevelik a gyereket. szerintem nem cserencsés :D
3/76 anonim válasza:
Nálunk TV sincs. :D Lányom majdnem 3éves, de van hogy mesét néz, amikor dolgom van. Bekapcsolok neki 3-4tűzoltó Samet és addig hajat mosok pl. Szerintem nem a gyerek mesékkel van probléma, hanem a sok reklámmal, meg az erőszakos mesékkel. TV hálószobába amúgy is hülyeség szerintem, mert ott aludni, meg játszani kell, nem tévézni
4/76 anonim válasza:
Nekem még kicsi a babám,3 hónapos,de már saját gyerekszobája van,amiben a TV is helyett kapott.
Szerintem nincs abban semmi rossz,ha a gyermek
meséket néz a TV-ben.
5/76 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezen megdöbbentem. Már a 3 hós gyerek szobájában van TV??? Végülis nem tudom miért csodálkozunk a fiatalok viselkedésén. :(
2013. ápr. 3. 15:49
6/76 anonim válasza:
3 éves kislányom szobájában is van tv. Csak a mese csatornák vannak beállítva és van dvd- is, amin a saját kedvenc meséit nézi. Szerintem nincs ebben semmi rossz, ugyanúgy van minden nap mese könyvből is és a diavetítő is előkerül néha.De van olyan nap is hogy egyáltalán nincs is bekapcsolva a tv nála.
7/76 A kérdező kommentje:
Utolsónak: de mi a célotok azzal, hogy a gyerekszobában van a TV? Beküldöd a gyereket és amíg nézi, addig nyugi van, vagy mi? Igazából azt gondolom tudod Te is, hogy a meséket együtt érdemes nézni, hogy a felmerülő kérdésekre tudjon válaszolni a szülő. Az én gyerkőcöm ha mesét néz, folyamatosan kérdez, így van értelme, mert tanul belőle, de a bambulásnak ugyan mi értelme van?
2013. ápr. 3. 15:52
8/76 anonim válasza:
Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy ott a TV. Az nem azt jelenti, hogy a gyerek egész nap azt nézi. Csak amikor az anyja híradót néz, akkor ő a sajátján tud mesét nézni.
Akkor van gond, ha egész napra le van pakolva a gyerek a TV elé és a fene sem foglalkozik vele.
9/76 anonim válasza:
Miért gondolod kedves kérdező, hogy a gyerekek csak és kizárólag a tévé miatt olyanok, amilyenek? Nem vagy te egy kicsit korlátolt?
10/76 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont ez a rossz, amit írtam is, hogy a gyerek (főleg 6 éves kor alatt) ne nézzen egyedül mesét.
2013. ápr. 3. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!