Hogy lehet elfogadni azt, hogy egy rossz családba születtünk? En nem tudom.
Apai ágon rengeteg a mentális betegség, volt öngyilkosság is. Az “apám” egy tipikus életképtelen, szemelyisegzavaros beteg féreg, soha nem tudott elköltözni a szüleitől, egesz életében ordított vagy bőgött, mint egy kislány, az ilyeneknek meg kellene tiltani, hogy gyereke legyen. Nyilván nem is terveztek. A nagymamám nevelt fel, aki a frusztrációt rajtam vezette le, egy tökéletes zseni gyereket akart belőlem csinálni. Valószínűleg emiatt is, mar gyerekkorom óta kenyszerbeteg vagyok es szorongok. Az anyám traumatizalt, ezért képtelen érzelmeket kimutatni felém, az apja egy undorító alkoholista állat volt, olyan gyerekkoruk volt, ami miatt sírni tudnék... az anyám nem fogja fel a mentális betegsegeimet es sokkal fontosabb neki a barátja, mint en.
Ezen kívül rendkívül szerencsétlenül alakultak sorsok a családban, több nő is egyedül maradt, gyerek es férj nélkül, vagy egy agresszív állathoz mentek hozza. Az unokatestverem drogfuggo lett. En is total életképtelen vagyok, 4!!! féle mentális betegségem van. A szoc. Fóbiát leszámítva. Soha nem tudtam kapcsolatokat kialakítani, nem is találkoztam megfelelő emberekkel, sem barátaim, sem kapcsoltom nincsenek, párkapcsolatom nem is lehet, 26 vagyok es meg soha nem volt.
A legrosszabb, hogy egyke vagyok es senki nem érzi at ezt az élethelyzetet.
Ez jár a fejemben egesz nap, képtelen vagyok mar ezt elviselni.
Rengeteget bőgök, bántom magam. Az irigység is kínoz, látom, hogy mások milyen jo helyzetben vannak, normális családdal es megöl a féltékenység. Képtelen vagyok elviselni ezt az igazságtalanságot.
20as, köszi a hosszú választ, annyival mindenképp előrébb vagy nálam, hogy neked lehet párkapcsolatod, nekem nem. Képtelen vagyok rá, sokszor mar azt sem tudom, hogy kihez vonzodom, vagy hogy egyáltalán vonzodom-e valakihez, az intimitasra meg amúgy is képtelen vagyok, szóval erre semmi esély.
Arra, hogy találok egy olyan hosszútávú munkát, amit szeretnek is csinálni es amivel tudok saját albérletet fizetni, arra megint nem látok esélyt, volt hogy ki is rúgtak, mert nem bírtam fizikailag a munkát. A főiskolát mar reg ott kellett hagynom sajnos.
Meg eleve még a mai napig félek a sötétben, szóval képtelen lennék egyedül lakni. Az anyamhoz is úgy ragaszkodom, mint egy 10 éves kislány.
Ezért lenne jo egy testvér, de nyilván az sincs, pont nekem, akiknek ennyire kellene.
23, a “mutáns lelki nyomorék” még rosszul is eshetne, de az apám pontosan az es gyűlölöm, szóval egyet tudok érteni. Sőt en magam is az vagyok. Az a gond, hogy látom az összefüggéseket a családban, egyszerűen ez a sorsunk. Borzalmas ebbe belegondolni.
Sajnos sem a szellemi, sem a külső adottságaimat nem tudom kihasználni. Valóban mindig jó eszű voltam, ennek ellenére mar gimiben sem ment a tanulás, amit a tanáraim nem is értettek. Nyilván a kezdődő depresszió es a személyiségzavar plusz a rossz neveltetés szóltak bele a dologba.
A külső adottságok megint mennek a kukába, ha hónapokig ki sem tudok kelni az ágyból. Nincs e ebből kiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!