Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogyha az apuka...

Az normális, hogyha az apuka jobban szereti a gyerekét, mint a feleségét?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 17:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen kár egyébként itt általánosítgatni szerintem. Valaki meg a kutyáját szereti jobban, mint a gyerekét vagy a párját. Nem vagyunk egyformák. Viszont ha valaki úgy érzi, hogy a másik teljesen elhanyagolja a gyerek miatt, lehet akár közös vagy nem közös gyerek, akkor ott a kapcsolattal van probléma szerintem. Azért az akkor se normális dolog ha el is vált az apuka hogy a gyereke a kis hercegnője, az új feleség meg kb csak a cseléd. És 57es szerintem mindenki megérdemli, hogy őt szeresse a legjobban a világon. Az én páromnak is van gyereke, mégis én vagyok neki az első, a mindene. Ami nem azt jelenti, hogy a gyerekét nem szeretné, mert szereti, ahogy én is a szüleimet, barátaimat, stb. De szerelmünk normális esetben csak egy van. Akinek a gyereke a szerelme, ahogy sokaknál látom, ott valami nagyon elment...
2020. szept. 17. 08:44
 62/85 anonim ***** válasza:

61, te csak szeretnéd hogy téged szeressen a legjobban. Ha egy sziklán lenne és te meg a gyereke lógnátok, ő tartana titeket, de ahhoz hogy felhúzza az egyiket, el kéne engednie a másikat a biztos halálba, ezer százalék hogy a gyerekét húzná fel. És ez így is van rendjén.

Nálad ment el valami nagyon, ugyanis ha mindenkinek ilyen torz gondolkodása lenne akkor már kihalt volna az emberiség.

Már az ősember is a gyerekét szerette a legjobban, és őt védte meg mindentől, mert az emberbe, ahogy a többi fajba is, ez bele van kódolva.

2020. szept. 17. 09:39
 63/85 anonim ***** válasza:
0%
62, volt hogy a páromnak sírt a gyerek a telefonba hogy menjen hozzá, mert látni akarja, de már megbeszéltük, hogy kettesben töltjük a hétvégét és ő engem választott. Mindig engem választ. Szóval szerintem tévedsz
2020. szept. 17. 10:34
 64/85 anonim ***** válasza:
80%
63 :DD egyrészt akkor a kedves volt párod egy sz.r szülő, de ennek ellenére a sziklás példánál még mindig téged hagyna elveszni, mert azt akarná, hogy a gyereke éljen.
2020. szept. 17. 10:38
 65/85 anonim ***** válasza:
0%
Nem volt párom, jelenlegi. De amúgy ez a sziklás példa is elég sz*r mert pl ha a párod meg anyukád lógna ott kit választanál? Sztem senki nem akar ilyen helyzetbe kerülni. De pl ha választania kell köztem és a gyerek között engem választana, mivel velem tervezi leélni az életét, a gyereket meg havi 2 napot látja, és ezt ő maga mondta
2020. szept. 17. 10:53
 66/85 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg túl sok kötelék nincs köztük, mivel a gyerek még 2 éves se volt mikor szétmentek és az anyja alig engedi látni, a nevelésbe meg nem szólhat bele. Amúgy nem tudom, más szituban lehet a gyerek lenne a fontosabb. De azért írtam hogy nem lehet általánosítani. De a sziklás példára levetítve, ott lóg a feleséged akivel 10 éve együtt élsz illetve a gyereked akit 10 éve nem is láttál. Kit választassz?
2020. szept. 17. 10:56
 67/85 anonim ***** válasza:

Félálomban írtam a választ, de mindegy is, hogy a jelenlegi párod-e, vagy sem. Ez egy szélsőséges példa, nem nagyon kerülnek ilyen szituációba emberek es alapvetően nem is fair ilyesmit kérdezni.

De ti viszont baromi betegek vagytok, ha ki is mondjatok, hogy téged választana a párod a gyerek helyett. Egy gyereknek a szülő az elsődleges támasz, remelem, hogy a párod gyereke nem szerez majd erről tudomást.

Egy ilyen pasival soha nem lennék együtt, plane nem szülnek neki gyereket. Ha a közös gyereketekről is így nyilatkozna, mondjuk az új párjával szemben, akkor is ennyire támogatnád a választásában? Ugye ugye

2020. szept. 17. 11:08
 68/85 anonim ***** válasza:

66-os, gondolom te is tudod, hogy most nem a szélsőséges családi viszályokról beszéltünk...

És sokan akkor is a gyereküket választanák.

2020. szept. 17. 11:10
 69/85 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván a közös gyerekünkkel arra fogok törekedni, hogy szoros kapcsolatuk legyen, nem azon vagyok, hogy idegenek legyenek egymásnak, ahogy az ex csinálja
2020. szept. 17. 11:23
 70/85 anonim ***** válasza:

Pont ez a probléma hogy az új barátnő általában baromi féltékeny az exre, most is rá kened az egészet, csak az a baj hogy mindig a gyerek issza meg a levét ezeknek a féltékenykedő, egotripes felnőtt viszályoknak.

Intelligencia kérdése, de sajnos azt látni hogy kevés az intelligens ember aki a helyén tudja kezelni az ilyen mozaikcsaládos dolgokat.

2020. szept. 17. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!