Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogyha az apuka...

Az normális, hogyha az apuka jobban szereti a gyerekét, mint a feleségét?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 17:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
A gyerek nemigen nehezíti meg, hogy szerethető legyen, vagy ha mégis, teljesen jól megtanulja rövidesen, mi a jó.
2020. szept. 16. 06:58
 52/85 anonim ***** válasza:
50es ez amúgy annyira egy általánosítás. Vér ide vagy oda nem láttál még olyan szülőt meg gyereket, akik egyszer csak megszakítják egymással a kapcsolatot és soha többet nem állnak egymással szóba? Vagy lehet itt szó testvérről vagy bármilyen vérszerinti rokonról. Ha azt hiszed, hogy a vér bármire is kötelez akkor fogsz még nagyokat csalódni az életedben. Csak úgy mondom hogy a közvetlen közelemben is mindnekinek van legalább egy olyan vérszerinti rokona akivel teljesen megszakította a kapcsolatot. És van olyan aki a testvérével, van aki a gyerekével stb
2020. szept. 16. 08:34
 53/85 A kérdező kommentje:
Nyilván másképp szeretjük mind 2 embert. De ez mocskosul undorító, amikor valakit jobban szeretünk a másiknál...
2020. szept. 16. 17:49
 54/85 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván nincs gyereked, mert ha lenne akkor tudnád hogy az emberben a szeretet fogalma egy teljesen más szintre emelkedik ha gyereke születik.

Gondolom valami pattogó, féltékeny új barátnő vagy. Gusztustalan.

Tudod, nem kötelező olyan pasival összejönni akinek már van gyereke.

2020. szept. 16. 17:53
 55/85 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem teljesen normális valakit jobban szeretni mint a másikat. Emberek vagyunk, nem gépek.
2020. szept. 16. 19:00
 56/85 anonim ***** válasza:
78%
"De ez mocskosul undorító, amikor valakit jobban szeretünk a másiknál..." Nem az. Az az undorító mikor egy felnőtt hisztériázik, mert féltékeny egy gyerekre.
2020. szept. 16. 19:45
 57/85 anonim ***** válasza:
94%

Az a baj, hogy azok a nők, akik e miatt hisztériáznak, valószínűleg csak önállótlan apakomplexusos hisztigépek, akik nem tudják elviselni, hogy senki sem szereti őket a világon a legjobban, és már senki számára sem ők a világ közepe.

És igen, amikor házastársat választunk, akkor életünk végéig tervezzük vele, még sem biztos, hogy úgy lesz az. Viszont egy gyermeknél ez más. Ő örökre a Te gyereked lesz, és kész.

2020. szept. 16. 20:05
 58/85 anonim ***** válasza:
94%

52-es, ne nézz már hülyének, szerinted én még nem hallottam ilyenről?

Fogd fel, hogy attól még, hogy megszakítja veled egy rokonod a kapcsolatot, ÖRÖKRE a rokonod lesz. Nem pótolható pozíció egyszerűen, hanem ÖRÖKRE SZÓLÓ.

A szülő-gyermek kapcsolat pedig az egyik létező legerősebb és legközelebbi családi kapocs. Még ha meg is szakítják a kapcsolatot, a másik fél lesz az egyetlen, aki ezt az űrt betudja tölteni.

Egy házastársnál messze nem így van. A szerelem kimúlik, átalakul, és AKÁR eltűnik. A gyerekedet mindig szeretni fogod, ha pedig rossz kapcsolatba vagytok, és nem beszéltek, akkor is ő lesz az, akire eszedbe jut, hogy Ő A GYEREKED.

2020. szept. 16. 20:10
 59/85 anonim ***** válasza:
92%
Olvastam az egészet, az 58-as MINDENT elmondott. Itt a vége, ezen nincs mit már rágni. Sokszor leírtuk már: két külön érzésről van szó, házasság ide, házasság oda. Én csak azt kívánom mindenkinek, hogy érezze azt a csodát amikor kezébe veszi a gyerekét a párja mellett. Érezze azt, hogy Ő a MI csodánk. 31/F
2020. szept. 16. 20:38
 60/85 anonim ***** válasza:
96%
Mindent nem, mert pl én az örökbefogadott gyermekemet is a világon mindennél jobban szeretem apaként. Szóval hatalmas a világ gyerekek, mindig van mit megismerni...
2020. szept. 16. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!