Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogyha az apuka...

Az normális, hogyha az apuka jobban szereti a gyerekét, mint a feleségét?

Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 17:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
76%
Fogadjunk, hogy a kérdező egy második feleség, és az első házasságból való gyerekre féltékeny...
2020. szept. 14. 20:52
 32/85 anonim ***** válasza:
65%
Itt inkább az a kérdés, hogy a feleség a gyerek születése után mennyire lett elhanyagolva. Igazából ha addig a férfi a nőt a tenyerén hordozta, utána meg szinte csak házi cselédnek meg bébiszitternek használta a férje, akkor el tudom képzelni, hogy ez rosszul esik. A leg ideálisabb az lenne, ha mindenkit úgy szeretne, ahogy van. Saját magáért.
2020. szept. 14. 21:11
 33/85 anonim ***** válasza:
31%
Hát szerintem meg pont hogy a párunkat kellene mindennél jobban szeretni és a közös gyermek is ennek a szerelemnek lesz a gyümölcse, egy élőlény, aki a szerelmeteket jelképezi és mindketten egyformán szeretitek. Ha a pasinak másik nőtől van a gyereke, akkor meg nem jobban szereti, csak szimplán lelkiismeret furdalása van, mert nincs vele mindig. Ez tipik elvált apa komplexus
2020. szept. 14. 21:40
 34/85 anonim ***** válasza:
41%

A gyerekemet szeretem mint a gyermekemet ahigy telnek az evek egyre jobban aztan meg fokozatosan jon majd a fuggetlenedese. Ez egy hosszas folyamat sokat valtozhat. De soha nem szeretem szerelemmel eleg beteg lenne ha valaki meg is kivanna a gyereket fuj.

A feleseget/ferjet meg kezdetben jo esellyel szerelemmel szeretjuk, (megkivanjuk szexelunk mukodik a kemia) aztan meg igazi tars lesz. Eletre szolo remelhetoleg.

Szoval a ketto eleg mas. Mas szinten is van a ketfele "szeretet". De ha az a kerdes vagy az a necces nalatok, hogy egy ferfi a gyereket teszi mindig mindenben az elso helyre es irok par peldat:

Csipog a mobil romantikus vacsora kozben es megnezi es latja azt irta a gyereke hogy juj megcsipett egy darazs es o ott hagy csaoit papot es rohan hozza 100 kmt akkor az gaz

Vagy ha inkabb a gyerekevel cseveg egesz este es a faradtan hazaerkezo felesegtol annyit nem kerdez es .ilyen napod volt az is gaz.

Vagy az is ha csak akorul forog az elete hogy a gyerekenek mit vegyen mit vegyen es eszebe nem jut mellette hozni egy szal viragit a felesegenek.

Ez eleg beteges akar edesszulokrol van szo akar masodik felesegrol/ferjrol.

2020. szept. 14. 22:02
 35/85 anonim ***** válasza:
18%

"Jah ez szép álom. Főleg, hogy a házasságok 70 százaléka válással végződik."

Gratulálok. És ki dönti el, hogy mondjuk te melyikbe fogsz tartozni?

2020. szept. 15. 06:39
 36/85 anonim ***** válasza:
48%

?? Ez döntés kérdése? Döntés kérdése, hogy tönkremegy egy házasság? Ennek a kérdésnek annyi köze van a témához, mintha azt kérdezted volna, hogy mi van a hűtőmben. Totálisan irreleváns.

Honnan tudod, hogy egyáltalán férjhez akarok-e menni? Mihez is gratulálsz?

2020. szept. 15. 07:27
 37/85 anonim ***** válasza:
31%

Igen, döntés kérdése h megmented-e a kapcsolatotokat, és hogy eleve mindketten valódi elkotelezodessel vállalatok gyereket.

Ehhez nem kell feltétlen a házasság.

Hanem fel kell nőni, hogy nem csak én meg én meg én vagyok a kapcsolatban.

Én továbbra is tartom hogy egészségtelen ha valaki jobbá szereti a gyereket mint a párját.

2020. szept. 15. 07:52
 38/85 anonim ***** válasza:
60%
És sajnos sokszor emiatt is jön az elhidegülés, mert a gyerek lesz anyuka, apuka szerelme, este inkább mellette alszik, vele bújik össze tvt nézni. Azért gondoljatok bele hogy a legtöbb válás a gyerek születése utáni pár évben történik. Sztem nem véletlen
2020. szept. 15. 08:22
 39/85 anonim ***** válasza:
47%

37: a te elméleted szerint a szeretet az olyan, mint egy bulk anyag: grammban/literben/köbméterben mérhető...??? Vagy hogyan méred...???

Mi az, hogy "jobban"...???

Ahogy már tegnap is leírták néhányan, a gyerek szeretete és a házastárs szeretete két KÜLÖNBÖZŐ dolog! Nem lehet összehasonlítani.

Ahogy azzal sem, hogy a párod jobban vagy kevésbé szereti a csülkös bablevest, mint téged....

2020. szept. 15. 08:47
 40/85 anonim ***** válasza:
54%
37 vagyok ezt sehol sem állítottam. Én is egyformán szeretem a ferjem és a gyerekem.
2020. szept. 15. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!