Az normális, hogyha az apuka jobban szereti a gyerekét, mint a feleségét?
A gyerekemet szeretem mint a gyermekemet ahigy telnek az evek egyre jobban aztan meg fokozatosan jon majd a fuggetlenedese. Ez egy hosszas folyamat sokat valtozhat. De soha nem szeretem szerelemmel eleg beteg lenne ha valaki meg is kivanna a gyereket fuj.
A feleseget/ferjet meg kezdetben jo esellyel szerelemmel szeretjuk, (megkivanjuk szexelunk mukodik a kemia) aztan meg igazi tars lesz. Eletre szolo remelhetoleg.
Szoval a ketto eleg mas. Mas szinten is van a ketfele "szeretet". De ha az a kerdes vagy az a necces nalatok, hogy egy ferfi a gyereket teszi mindig mindenben az elso helyre es irok par peldat:
Csipog a mobil romantikus vacsora kozben es megnezi es latja azt irta a gyereke hogy juj megcsipett egy darazs es o ott hagy csaoit papot es rohan hozza 100 kmt akkor az gaz
Vagy ha inkabb a gyerekevel cseveg egesz este es a faradtan hazaerkezo felesegtol annyit nem kerdez es .ilyen napod volt az is gaz.
Vagy az is ha csak akorul forog az elete hogy a gyerekenek mit vegyen mit vegyen es eszebe nem jut mellette hozni egy szal viragit a felesegenek.
Ez eleg beteges akar edesszulokrol van szo akar masodik felesegrol/ferjrol.
"Jah ez szép álom. Főleg, hogy a házasságok 70 százaléka válással végződik."
Gratulálok. És ki dönti el, hogy mondjuk te melyikbe fogsz tartozni?
?? Ez döntés kérdése? Döntés kérdése, hogy tönkremegy egy házasság? Ennek a kérdésnek annyi köze van a témához, mintha azt kérdezted volna, hogy mi van a hűtőmben. Totálisan irreleváns.
Honnan tudod, hogy egyáltalán férjhez akarok-e menni? Mihez is gratulálsz?
Igen, döntés kérdése h megmented-e a kapcsolatotokat, és hogy eleve mindketten valódi elkotelezodessel vállalatok gyereket.
Ehhez nem kell feltétlen a házasság.
Hanem fel kell nőni, hogy nem csak én meg én meg én vagyok a kapcsolatban.
Én továbbra is tartom hogy egészségtelen ha valaki jobbá szereti a gyereket mint a párját.
37: a te elméleted szerint a szeretet az olyan, mint egy bulk anyag: grammban/literben/köbméterben mérhető...??? Vagy hogyan méred...???
Mi az, hogy "jobban"...???
Ahogy már tegnap is leírták néhányan, a gyerek szeretete és a házastárs szeretete két KÜLÖNBÖZŐ dolog! Nem lehet összehasonlítani.
Ahogy azzal sem, hogy a párod jobban vagy kevésbé szereti a csülkös bablevest, mint téged....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!