"Egy szülőnek a gyerekét kellene magasan a legjobban szeretni."
Viszont egy 'férjnek/feleségnek a férjét/feleségét kellene magasan a legjobban szeretni', és
egy 'gyermeknek a szüleit kellene magasan a legjobban szeretni',
Szóval...
2020. szept. 14. 18:11
12/85 anonim válasza:
Attól függ.
A gyerek lány vagy fiú?
És milyen idős?
2020. szept. 14. 18:16
13/85 anonim válasza:
Nem. Miután gyereket vállal az ember, tudatosítania kellene magában, hogy az a gyerek nem kérte, hogy megszülessen es ezek után ő lesz érte a felelős es akkor is a gyereke marad, ha mar 35 éves.
A gyerekből egy emberi roncs lesz, ha nem alkalmasok a szülei a gyereknevelesre. Vagy ha mondjuk az egyik szülő az új pasijának ezerszer jobban kimutatja a szeretetét, a gyerekkel meg érzelemmentes. Na ott lesz vége a gyereknek.
2020. szept. 14. 18:18
14/85 anonim válasza:
12 már ne haragudj, de miért függene ezektől? Teljesen hülyeség.
2020. szept. 14. 18:25
15/85 anonim válasza:
1-es vagyok. Én komolyan nem értem, mi ez, valami verseny, hogy a "legjobban szeretni"? És ha lesz még egy gyerekük, akkor őközöttük is lesz ugyanez a verseny? Szerintem értelmezhetetlen ez, hogy melyiket szereted jobban, mintha nem lehetne mindkettejüket. Mintha véges mennyiségű szeretet lenne, ami elfogy. Én nem szeretem "jobban" a gyerekemet, mint a férjemet, teljesen máshogy szeretem őt, a gyerekembe pl nem vagyok szerelmes, nem kívánom a testét, mert ő a gyerekem, basszus; a férjemet meg nem akarom óvni, táplálni, mert ő ezeket maga megoldja, mert egy felnőtt férfi. Most akkor melyik a "jobban szeretés"? Teljesen más a kettő.
2020. szept. 14. 18:30
16/85 anonim válasza:
#15: 5* 😊
2020. szept. 14. 18:31
17/85 anonim válasza:
OMG
Ezt a betanult sablonos felszínes nlcafé színvonalú szöveget :D
2020. szept. 14. 18:37
18/85 anonim válasza:
Hogy lehet a kettőt összehasonlítani? Egész másféle kötődés a kettő. Szomorú ha egy felnőtt egy gyerekre féltékeny.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!