Megengednéd a 16 éves lányodnak a tetoválást?
Én 13 évesen melírt szerettem volna a hajamba, nagy nehezen kikönyörögtem. De aztán lmondtam róla, mert hogy a tanárok nem nézték volna jó szemmel. És nem bántam meg, hogy nem lett befestve.
A tetkót nem engedném meg, ha lenne gyerekem... Szerintem óriási baklövés... Egész életében ott van a karján és áhh :S Undorító. Nem tudom, hogy 80 évesen hogy fog kinézni a löttyedt bőrén... Azt hiszik majd az emberek, hogy valami terrorista mama :D
Nem.Most vagyok 18 és 14 évesen úgy gondoltam,hogy nekem mindenféleképp kell egy ízléses kis motívum valami elrejthető helyre,de nem hisztériáztam,hogy most azonnal akarom.Tudtam,hogy ezt alaposan végig kell gondolni,mi kerül rám és hová mert egy életen át viselem majd.Mostani eszemmel már nem tartom olyan fontosnak,nem csináltatnám meg.
Nem engedném meg neki,hisz pár év múlva változhat a véleménye,akkor majd neked cirkuszol,hogy minek hagytad.Majd ballagására,saját felelősségére 18 éves korában megcsináltathatja.Addig legalább lesz ideje kigondolni,hogy mi az amit még 60 évig szívesen látna magán.
Megengedném, nekem is van tetoválásom.
Egyébként neki is kell adni már döntési teret, hadd döntse el, hogy akarja-e vagy sem. 16 évesen már kell lennie ennyi felelősségérzetnek maga iránt. Max később megbánja, bár ezt kétlem, nem sok olyannal találkoztam, aki megbánta volna.
Ha annyira oda van érte, miért ne lehetne meg ez az öröme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!