A mostoha lányom terhes! A férjemnek meddig kell a gyermektartást fizetnie?
Ha nagykorúsítják akkor rokontartást kell fizetni-e az apjának ha kérvényezi a lánya.
Az összeget a bíróság fogja megállapítani
50, elméleti kèrdésként fogd fel. Hozok más példát. A mai eszemmel más egyetemre mennék, mint 18 évesen mentem. Két opció volt, az egyik rosszabbnak tűnt. Tizensok év távlatából látszik, hogy nagyobb karrierem lehetett volna.
IMÁDTAM egyetemre járni. A szak, ahol végeztem... mintha hazatértem volna. Az az életem, legalábbis akkor azt hittem.
De bármennyire szenvedélyem a szakmám, abból nem lehet megélni. Pályaelhagyó lettem. Mai eszemmel más egyetemre mennék.
Persze akkor az nem én lennék már; nem lennének barátaim párom stb sem. És nem bántam meg a szakmámat, mert imádom a mai napig, és más területen is kamatoztatom.
De józan ésszel tudom; más pálya kellett volna.
Ugyanez a másik válaszoló példájában a gyerekkérdés... a jelenben szereti; a jelenben jó anya, de a józan ész azt diktálja, nem szabadott volna még szülni.
51!
Nem, ez nem így van. Ha nagykorusitjak is marad a gyermektartásdíj amíg 18 nem lesz. De nagykorusitani csak házassággal lehet, azt pedig csak 16 évesén lehet kérelmezni és kizárólag gyámhivatali engedéllyel lehet megkötni.
53, van élete dolgozik, megkapta a számára hasznos választ stb.
nem mindenki gyakorifüggő, hogy hajnali 5kor is itt lógjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!