A mostoha lányom terhes! A férjemnek meddig kell a gyermektartást fizetnie?
Hmm ha jol tudom akkor 14 eves gyereknel a szulok kerheti az abortuszt.
Mintha lett volna errol valahol valami. Igaz ott 15 eves volt a lanyka. Es a szulok a lany akarata ellenere elinteztek az abortuszt.
Asszem a csaj felnotkent meg halas is volt nekik ezert, akkor gyulolte oket.
"Miért? Azért mert érett fejjel rádöbbent, hohy gyereknek nem való gyerek?"
Azért mert van gyereke, akit nem szeret, hiszen úgy érzi kár volt megszülnie. Ha ez neked érett gondolkodás, akkor szerintem felesleges beszélnünk is a témáról.
"Azért mert van gyereke, akit nem szeret, hiszen úgy érzi kár volt megszülnie. Ha ez neked érett gondolkodás, akkor szerintem felesleges beszélnünk is a témáról."
Az érzéseknek semmi köze az érett gondolkodáshoz. Az, hogy megbánja, hogy anya lett, nem jelenti azt, hogy nem érett. 30 évesen is megbánhatja az ember.
Mondhatnám, hogy azzal, hogy kiszeretsz a párodból, éretlen a gondolkodásod. Ugyanolyan butaság.
De miért házasodnának meg? Hagyjátok már abba :D
A kérdésre válaszolva 18 éves koráig kell fizetni ugyan úgy.
"De az lenne a kérdésem hogy a a gyerektartást így meddig kell fizetni mivel azért nem kis összegről van szó. Előre is köszönöm szépen a válaszokat"
neked csak erre kell válaszolnod. A többi körítés. Nem véleményt kért a kérdező.
45!
Konkrétan hol irt olyat, hohy nem szereti a gyereket? Már a képzeleteden kívül. Kb bármelyik tizenévesen szülőt nőt ha megkérdezed felnőttként azt fogja mondani, hiba volt gyerekként szülni. Még véletlenül se jelenti azt, hogy nem szereti a gyereket, vagy azt, hohy akkor inkább az abortuszt kellett volna választania. Annyit jelent, ha vissza mehetne az időben, várna a gyermekvállalással.
49
Így van, várna vele, tehát azt a gyerekét meg sem szülné aki van jelenleg neki. Mert 5 évvel később már nem az születne meg, hanem egy másik. Ha ez a szeretet, akkor bocsi, nem szóltam! Csak nagyon másképp gondolkodunk a valódi szeretetről, ennyi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!