Most mit csináljak? Remegek az idegtől!
pár hónapja volt egy levelezés,amit le kellett bonyolítanunk párommal,és ezen múlott,hogy hivatalosan itt maradhatok e vele.
(nem akarok részletekbe belemenni).Csak párom intézhette(különböző okok miatt).
Elküldtük a papírokat a bíróságra.Párom intézte,mert ő épp feladta a céges leveleket. Néhány hét múlva jött a válasz: nem érkezett meg. gondoltam magyar posta,ilyen ez.Feladtuk másodjára,azt mondta anyuja intézte a dolgot,futárral,hogy biztos odaérjen.
Csodálkoztam.nem jött válasz 4 hónapig.
ez szöget ütött a fejembe,megkérdeztem,tuti elküldte e . válasz: igen tuti.
Ma este (éjjel) megint eszembe jutott félálomban.És nem hagyott aludni a dolog. sok pénz és a törvénytelen ittlakásom múlik rajta.Megnéztem a papírokat. Mind a kettő ott volt a zsebben,szépen összehajtva,a harmadik fél aláírásával. tuti hogy azok a lapok azok,mert a harmadik személy aláírása is rajta van,azt pedig csak ketten intézhettük.és a dátum is stimmel.
Hazudott nekem!egy világ zuhant össze bennem,4 hónapon át kamuzott!!!!
másfél éve vagyunk-élünk együtt. mindig kedves aranyos,figyel rám. nem hittem volna soha.
nem veszi be a májam.
Mi a fenét csináljak?
Ő alszik,de legszivesebben kiverném az ágyból! ideges csalódott és szomorú vagyok
Az utolsó hozzászóló végtelenül intelligens és okos ember lehet.......
Azért, mert valaki állami pénzt pályázik még nem bűncselekményt követ el, hisz a pályázatok épp azért vannak, hogy megpályázzák.Ez még nem jutott el a tudatodig??
hát megoldódott. elküldte a borítékot,csak nem az a papír volt benne a másodjára. 3 példány volt a papírból,az első rendben elment,a második borítékba viszont egy másik lap keveredett,a cégesek közül :( megvan a bizonylat mindkettőre...
ebből is tanultam valamit. mindketten beismertük,hogy ezt elkurtuk.
de mostmár rendben van,újraindítjuk az egész folyamatot és megoldjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!