Mit tegyek? Remegek az idegességtől.! Én úgy bíztam benne, de ez most nem tudom mi.
A lényeg, hogy párom és én 2008. októberében ismerkedtünk meg, de mivel nagyon távol voltunk egymástól, ezért csak decemberben találkoztunk. De októbertől hűséget fogadtunk (netes szerelem, nézzetek hülyének nyugodtan). Tudtam, hogy a múltjában sok nő volt, de hittem h hűséges tud lenni. De ma ahogy felmentem az iwiwjére (játszani, az ő engedélyével) a gépem lassúsága és az én türelmetlenségem miatt olyan levélre találtam ami miatt esz az ideg. Egy nő írt neki febrárban h h vége, nem bírja feldolgozni, dumáljanak....
Vonjam kérdőre most? Vagy majd csak személyesen ne telón? Távkapcsban élünk most is! Köszi előre is.
Hagyd a francba.
Én is netes szerelmes vagyok, de mi most várjuk a második gyereket.
Neki is volt nő nem1 nem 2,de sose rázott le a haver miatt.
Szerintem nem vesz komolyan téged.
Hát ha nem is ez a nő, akkor is bmilyen nő hívhataja. Vagy nem tudom. Nem hiszem. Naponta többször beszélünk telón, éjjel ha hazaér a buliból felhív, igaz ez van h csak reggel (6-8) történik meg...
Nem értem, miért kéne neki más? Nem fényezni akarom magam, de jó nő vagyok...kedves, okos (?),fiatal, csinos...
Hát nem tudom, h h fogom kibírni h csak személyesen tegyem, még legalább két hét :S
Szüleivel lakik, ők tuti beengednének. De időm alig van...nem tudok, csak úgy suli mellett elugrálni. A szobájában egyedül hagy, használhatom a gépét is...meg komolyan annyira megbízhatónak tűnik. Nyáron együtt nyaraltunk, ismerem jópár haverját. Abban bízom, hogy ez a nő, csak nehezen tett le róla.
Tudom, tudom magyarázkodom és naiv vagyok, de várok még véleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!