Hogy kellene éreznem, mit kéne tennem? Hányingerem van az idegességtől.
Nekem is vannak hülye poénjaim de ettől még nagyon szeretem a barátnőmet.
Szerintem csak ez miatt ne szakíts vele.
jajj ugyan...nyugi már:))
Én is mondok nagyokat a páromnak kb negyedét se gondolom komolyan amikor hülyéskedek...
Szerintem Ti még nagyon fiatalok vagytok...azért vagy ilyen kis hirtelen természetű...nyugi.
Ettől még szerethet, főleg ha utána bocsánatot kért...és mondta, hogy nem gondolta komolyan.
Ha a páromnak a humorát nem tudnám értékelni, biztos nem lennénk majd 4 éve együtt:D már megszoktam a néha tüskés poénjaihoz:D
szóval ha szereted emiatt ne szakíts vele
Elmesélek neked valamit.
A vőlegényemmel két éve vagyunk együtt. Megismerkedésünk előtt mindkettőnknek igencsak zűrös élete volt, én képtelen voltam szeretni, bízni az emberekben, ő meg, volt egy állandó barátnője, meg egy másik lány, aki természetesen mindig változott.
A születésnapi bulimra, lévén hogy szomszédok vagyunk, átjött. Azzal a tipikus nagy arcával, és a légy hálás azért mert szent lábaim a te házad padlójához érnek stílusával.
Nem foglalkoztam vele, anyám hülyeségei közzé tartozik a szomszédi kapcsolat ápolása,több emlék köti a szomszédokhoz, mint a saját gyerekeihez, de nem ez a fontos.
A szomszéd srác megfogta a kezem, beültetett az autójába, és elvitt kocsikázni. A barátnője nem egyszer hívta, de nem foglalkozott vele, másnap szakítottak. Utána összejöttünk.
A lány heteken keresztül írt, hívott, azzal kapcsolatban, hogy mindig ez történik, és mivel szimpatikus vagyok számára ő csak előre szólt. Nem vettem figyelembe, valamilyen hülye oknál fogva elkezdtem bízni a srácban, viszont az ex egyre többször keresett. Beszélgettünk, aztán egyre több csajos dolgot csináltunk, és egyre gyakrabban meséltem neki a kapcsolatomról, ami tulajdonképpen megváltoztatta az életemet.
Most az esküvőt tervezzük, az exbarátnő a tanúm, és hidd el, a vőlegényem nem egyszer jegyezte meg, hogy jó lenne kipróbálni a hármast.
Ezen csak nevetni kell, nem szabad komolyan venni, ha bízol benne és szereted, tudnod kell, hogy nem tenné meg. A lány pedig a legjobb barátod! Ő sem menne bele, ha tényleg ilyen jóban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!