Azt álmodtam hogy apám megerőszakol és most még a gondolattól hogy hozzámér is hányingerem lesz (lent)?
Figyelt kérdés
nem élek együtt apukámmal tudni kell hogy nagyon aranyos és folyton simogat stb..stb.. és szinte minden nap jön... de most nem tudom elviselni hogy hozzámérjen :S:S:S egyszerűen látni se bírom... pedig tudom hogy csak egy álom volt. Mit csináljaaaak:?2010. szept. 8. 15:01
1/12 anonim válasza:
én is álmodtam hasonlót el fog múlni
2/12 anonim válasza:
El fog mulni,vannak ilyen hulye álmok...egyszer én is azt álmodtam hogy az anyám lesmárolt(nő vagyok),másnap rá sem birtam nézni,aztán elmult.
3/12 anonim válasza:
Ezt hogy érted hogy simogat ? :O
4/12 anonim válasza:
miért kell a simogat szó hallatán egyből molesztálásra gondolni? Egy apa nem simogathatja meg a gyermekét? Az a nem mindegy hol és hogyan teszi. Nem kell a szemeket gúvasztani egyből...
5/12 anonim válasza:
èn is egyszer álmodtam tiniként apámmal sexuális álmot. iszonyat volt.
pedig imádom apámat soha nem tenne egy gyermekkel sem rosszat, söt szerintem ha a közelében valakiröl ilyen kiderülni ö maga tekerné ki a nyakát.
ezek a tini hülye gondolatok.
egyszerüen tarts távolságot testileg de maradj mellette, ha kérdezi mi a baj, mond neki hogy tini vagy és most már nincs szükséged puszira stb... ezt tuti bejön mert a gyerekek változnak.
6/12 anonim válasza:
háát szerintem pont ezért volt kérdés hoyg hogy érti.
7/12 anonim válasza:
Nekem a matektanárommal volt ilyen 2 éve. A tanár egy idős bácsi, cska úgy megjegyzem mellékesen :D Szóval megerőszakolt, másnap a suliban meg nem bírtam ránézni, nem ertem órán kérdezni. Aztán nekem ez végig bennem maradt míg ott tanultam, de már elmúlt :)
8/12 anonim válasza:
nyilván egy molesztáló apára a gyerek nem mondja, hogy aranyos.
9/12 anonim válasza:
15:23 at nem tudom minek pontoztak le, egyetertek vele
10/12 anonim válasza:
A drága jó FREUD -ot kéne megkérdezni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!