Szűz lányok is tudják kívánni a szexet annyira h benedvesednek még a gondolattól is?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 23:35
2/10 FAKhelper válasza:
Nem, ők egyáltalán nem, sőt, kifejezetten undorodnak tőle, ugyanis ez egyfajta védekezés a szervezet részéről:S Ez hülye:S
4/10 anonim válasza:
Gondolkozz kicsit:
Szűz pasik is tudják kívánni a szexet annyira, hogy feláll a f@szuk még a gondolattól is?
Erre a kérdésre, meg a te kérdésedre UGYANAZ a válasz.
Pedro
8/10 anonim válasza:
hú de mennyire, volt is baleset belőle:D
10/10 anonim válasza:
Semmi különös, csak bulizni voltam és lassúztam egy sráccal aki nagyon tetszett. Nagy dolog nem történt, csak a hátamat simogatta, de a szám végén éreztem baj van.
Kimentem a mosdóba és akkor láttam, a világoskék bugyim úgy nézett ki mintha bepisiltem volna. Gyorsan levettem aztán rohantam haza:)
A másik itthon történt, nem is rég. Az ágyban feküdtem egy sort volt rajtam a melegben. Álmodoztam kicsit fiúkról, amikor éreztem elönt valami forróság. Hát a szokásos nadrág csere, stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!