Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt álmodtam hogy apám megerős...

Azt álmodtam hogy apám megerőszakol és most még a gondolattól hogy hozzámér is hányingerem lesz (lent)?

Figyelt kérdés
nem élek együtt apukámmal tudni kell hogy nagyon aranyos és folyton simogat stb..stb.. és szinte minden nap jön... de most nem tudom elviselni hogy hozzámérjen :S:S:S egyszerűen látni se bírom... pedig tudom hogy csak egy álom volt. Mit csináljaaaak:?
2010. szept. 8. 15:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tanácsolnám, hogy vegyél magadhoz egy kis vagy nagy párnát...Tetszés szerint:) És csukd be a szemed! Idézd fel az álmodat... És most képzeld el, hogy az a párna az édesapád... -Hülye egy gyakorlat, de működik- Szóval a párna az édesapád... Most öleld meg a párnát és mond neki, hogy mennyire biztonságban érzed magad... És hogy nem fog megerőszakolni... Ha mégsem tudod kiverni a fejedből ezt az álmot, akkor fog meg a párnát és dobd el(Lehetőleg semmit ne verj le :D) És mond neki: Nem erőszakolhatsz meg! Hidd el a párna nem fog megsértődni... De jobb ezt a gyakorlatot egy csendes szobában vagy ott végezni, ahol a szülők nem zavarnak...
2010. szept. 8. 17:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Na. Nem is rossz ötlet! Próbáld ki!
2010. szept. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!