Mit tegyek? Remegek az idegességtől.! Én úgy bíztam benne, de ez most nem tudom mi.
A lényeg, hogy párom és én 2008. októberében ismerkedtünk meg, de mivel nagyon távol voltunk egymástól, ezért csak decemberben találkoztunk. De októbertől hűséget fogadtunk (netes szerelem, nézzetek hülyének nyugodtan). Tudtam, hogy a múltjában sok nő volt, de hittem h hűséges tud lenni. De ma ahogy felmentem az iwiwjére (játszani, az ő engedélyével) a gépem lassúsága és az én türelmetlenségem miatt olyan levélre találtam ami miatt esz az ideg. Egy nő írt neki febrárban h h vége, nem bírja feldolgozni, dumáljanak....
Vonjam kérdőre most? Vagy majd csak személyesen ne telón? Távkapcsban élünk most is! Köszi előre is.
Hidd el, nem direkt nézegettem :( Kattintottam mindenhova, hogy végre történjen már valami...mert nem igazán működött a net és ez lett belőle :S:(
Telefonon? Hát nem tudom...lehet, hogy nem fogom kibírni és én is bízom benne, hogy van rá normális magyarázat.
De hàt te nem is akarod tudni, hogy mi törtènik valójàban, mert különben nem ide írtál volna, hanem elrohansz a pàrodhoz azonnal. Jó-jó, nincs időd, de amikor az ember èppen ràjön, hogy megcsaltàk, akkor megoldja, hogy legyen.
Èn azt gondolom, hogy megcsal, persze ezt nyilvàn nem köti a szülei orràra, de ez a "mostnemveszemfelatelefont" sztori, ez annyira elcsèpelt ès olcsó kifogàs. Tudom, hogy a legegyszerűbb lenne most kizàrni a tudatodból az egèszet, de...
Ès egy utolsó gondolat: nem csak a ronda nőket csaljàk meg... Plàne tàvkapcsolatban...
Autóm nincs, az utolsó busz rég elment, sztem a vonat is, bár azzal még soha nem mentem...Mire megyek vele, ha holnap ráborítom az asztalt? Igaz, akkor legalább nem élnék ily sokáig kétségek között.
Ne keressem meg a nőt? Egyébként kint vagyok nála iwiw-en is, igaz nem biztos, hogy mindenki tudja h úgy mint a bnője...hihetnek bmilyen csajnak is akár.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, némelyiken nagyon jót mosolyogtam :P Némelyik pedig mélyen elgondolkodtatott és úgy gondoltam, megfogadom. DE nem bírtam ki, elmondtam, meg érezte is a hangomon, hogy valami nem oké. Elmondtam h véletlen mire bukkantam, mivel nem esett le neki, ezért idézgettem neki. Elmondta/azt mondta, hogy akkor már rég nem volt köztük semmi, csak a csajra rájött vmi és írt neki. A levél alapján ez akár hihető is,de erre vonatkozó részt nem olvastam fel neki, hogy az alapján hazudja ezt gyorsan.
Az iwiw-re egyébként hiába raknék ki képet (tény, nálam nincs róla,nem csalom, nem titkolom, nem szégyenlem, de nem az iwiw-en élem az életem), ugyanis a csajszinak (ennek legalábbis) férje van, szóval ő aztán egy szót nem szólhatna:D
Tudtam, h párom régebben férjes asszonykákkal nyomult, csak azt nem hittem h beleszeretnek...Nah, mindegy, tényleg köszi mindenkinek. Remélem leírtam mindent. Nem szeretem az olyan kérdéseket, ahol a válaszolók (ilyen esetben) nem tudják mi lett a történet vége. Azért személyesen még átbeszélem majd vele, ha még akkor is mozgatja a fantáziámat.
Köszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!