Most mit csináljak? Remegek az idegtől!
pár hónapja volt egy levelezés,amit le kellett bonyolítanunk párommal,és ezen múlott,hogy hivatalosan itt maradhatok e vele.
(nem akarok részletekbe belemenni).Csak párom intézhette(különböző okok miatt).
Elküldtük a papírokat a bíróságra.Párom intézte,mert ő épp feladta a céges leveleket. Néhány hét múlva jött a válasz: nem érkezett meg. gondoltam magyar posta,ilyen ez.Feladtuk másodjára,azt mondta anyuja intézte a dolgot,futárral,hogy biztos odaérjen.
Csodálkoztam.nem jött válasz 4 hónapig.
ez szöget ütött a fejembe,megkérdeztem,tuti elküldte e . válasz: igen tuti.
Ma este (éjjel) megint eszembe jutott félálomban.És nem hagyott aludni a dolog. sok pénz és a törvénytelen ittlakásom múlik rajta.Megnéztem a papírokat. Mind a kettő ott volt a zsebben,szépen összehajtva,a harmadik fél aláírásával. tuti hogy azok a lapok azok,mert a harmadik személy aláírása is rajta van,azt pedig csak ketten intézhettük.és a dátum is stimmel.
Hazudott nekem!egy világ zuhant össze bennem,4 hónapon át kamuzott!!!!
másfél éve vagyunk-élünk együtt. mindig kedves aranyos,figyel rám. nem hittem volna soha.
nem veszi be a májam.
Mi a fenét csináljak?
Ő alszik,de legszivesebben kiverném az ágyból! ideges csalódott és szomorú vagyok
és mit csináljak ha ez tényleg igaz? ha leszaromságból nem küldte el? vagy ha nem érdeklem ennyire?
sose hittem volna,nem így ismertem meg.túlozni néha szokott,de kb csak annyiban hogy mekkora volt a szöcske amit megfogott,azt is a barátainak...
lehet az lesz...
sajnos ezt visszacsinálni nem lehet.és megérdemelné. lekéstük a fellebbezést. így bármikor elparancsolhatnak innen...
nem tudom mi lesz...
kulfoldon eltek ?
gondolom hogy mit akarsz ezzel mondani nem fellebezte meg az itt maradasotokat? megkerdezhetem merre vagytok ?
en is kulfoldon elek...
AZ szép! Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de ha azok a levelek tényleg az eredeti példányok, úgy a párod célja,hogy ne maradhass az országban.
Telefonon érdeklődj,hogy megérkezett e a fellebbezésed.Azt senki nem tudja,hogy honnan beszélsz.
Aztán irány egy ügyvéd,és tanácsot kérni. Elvileg lekésted a fellebbezést, de körülmények miatt még a szubjektív határidő még élhet! Erre még lehet hivatkoznod!
erre szavakat nem találok komolyan ... reméljük valami tévedés történt :S
Majd írd meg mi történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!