Szétrobbanok az idegtől! Tartozik, de még csak el sem tudom érni telefonon, mégis mit tegyek vele?
Exbarátomról van szó. Napra pontosan egy hete szakított(összeszedett valaki mást, mindegy, ez nem is érdekel) viszont tartozik nekem egy kisebb összeggel már egy ideje. Megértettem, nem volt pénze, viszont a napokban direkt szóltam neki, hogy kell a pénzem, mert be kell fizessek még a héten egy csekket. Megígérte, hogy pénteken (vagyis tegnap) ideadja, ugyanis akkor kapott fizetést.
Tegnap felhívtam, terelt, hogy mindjárt feljön msnre és megbeszéljük, hogy mikor adja ide. Nem is jött fel és egész este el sem értem.
Ma is próbáltam hívni, mondta, hogy a szomszédos városban van, de utána megbeszéljük. Hívtam vagy 100X, de nem vette fel.
Egyszer nagy nehezen felvette, mondta, hogy menjek msnre és megbeszéljük. Nem értem, miért nem tudott már egyből elindulni a pénzzel??? Na mindegy. Volt egy kis dolgom, 20 perc telt el mire hazaértem, természetesen nem volt fent msn-en.
Azóta hívtam már sokszor, de kinyomja. Pedig nekem tényleg sürgősen kell a pénzem. :(
Tudom, hogy ma ünnepli a születésnapját, de ne az én pénzemen etesse-itassa a társaságot.
Először a tartozásom rendezném, aztán a buli. Nem???
Mit lehetne tenni?
Menj el hozzá, és követeld személyesen a pénzed! ne telefonon, meg msn-en. Ne szólj neki, váratlanul állíts be, és mindenki előtt kérd számon... Akki ennyire gusztustalanul viselkedik, az megérdemli, hogy mások előtt égjen egy kicsit az arca.
23/N
Köszi a válaszokat!
Hét közben tizenórákat melózik, most meg egy kis nyaralóban vannak valahol, ott csinál bulit. Nem tudom, mikor érném el otthon. :@
elösször is nyugodj meg.
a leirásból is látszik h nagyon nagy harag dúl benned.
többet ér ám az ha nyugodtan intézed az ügyeidet mint maga a pénz amit elvesztesz. saját tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!