Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szétrobbanok az idegtől!...

Szétrobbanok az idegtől! Tartozik, de még csak el sem tudom érni telefonon, mégis mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Exbarátomról van szó. Napra pontosan egy hete szakított(összeszedett valaki mást, mindegy, ez nem is érdekel) viszont tartozik nekem egy kisebb összeggel már egy ideje. Megértettem, nem volt pénze, viszont a napokban direkt szóltam neki, hogy kell a pénzem, mert be kell fizessek még a héten egy csekket. Megígérte, hogy pénteken (vagyis tegnap) ideadja, ugyanis akkor kapott fizetést.

Tegnap felhívtam, terelt, hogy mindjárt feljön msnre és megbeszéljük, hogy mikor adja ide. Nem is jött fel és egész este el sem értem.

Ma is próbáltam hívni, mondta, hogy a szomszédos városban van, de utána megbeszéljük. Hívtam vagy 100X, de nem vette fel.

Egyszer nagy nehezen felvette, mondta, hogy menjek msnre és megbeszéljük. Nem értem, miért nem tudott már egyből elindulni a pénzzel??? Na mindegy. Volt egy kis dolgom, 20 perc telt el mire hazaértem, természetesen nem volt fent msn-en.

Azóta hívtam már sokszor, de kinyomja. Pedig nekem tényleg sürgősen kell a pénzem. :(

Tudom, hogy ma ünnepli a születésnapját, de ne az én pénzemen etesse-itassa a társaságot.

Először a tartozásom rendezném, aztán a buli. Nem???

Mit lehetne tenni?

2011. jún. 18. 17:56
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Na igen, itt is mire felbérelnék valakit, hogy ijesszen rá vagy tegyen bármit is, hát nem érné meg. :(

Komolyan hihetetlen, mennyi ilyen ember létezik. :(:(

Na ugyebár eltelt a "holnap délután" is. Mikor szóbahoztam a dolgot, akkor épp "nagyon ideges volt valami ismerősére és halaszthatatlan dolga volt vele", aztán meg még este 11-kor is, mikor könyörögtem neki, hogy fussunk már össze, mert kell a pénz, mit vállalt? "Kicsit később, mert még beszélgetek a lánnyal, ne hari". Hát eszem megáll!!!!

Aztán éjfél körül benyögi, hogy neki csak 20 ezrese van, fel tudnám váltani? Hát persze tudta jól, hogy nem, nem állok olyan jól anyagilag. Természetesen ezt akkor mondja, mikor már véletlen sincs nyitva egy kocsma sem se semmi. (Gyanítom még a pénz se létezett). Végül mondja, hogy majd korán reggel felváltja és hívni fog. Rákérdeztem már, hogy feltöltötte a telefonját? Tök természetesen rávágja, hogy igen, töltött rá 7 ezret. Húúú, pofám leszakad! Eteti-itatja a kedves társaságát, 7 ezret tölt a telefonjára, mindenre költ, kivéve azt az egy apróságot, hogy a tartozását rendezze!!!!

Na mindegy, megkértem, hogy reggel korán keressen, mert dolgom van és mennék a városba. Azt mondta, 7-8 körül hív. Írtam is neki, hogy ne felejtse el. "Nem fogom" - és lelépett msn-ről. Szerintetek? Nem hívott és hiába csörgettem az előbb, azóta se semmi. Na gy legyen az ember rendes valakivel. :(

2011. jún. 21. 09:45
 32/37 anonim ***** válasza:
Ennyi kifogás után biztosan nem is akarta soha rendezni a tartozását. Mert most legalábbis magamból indulok ki, szóval ha én tartoznék valakinek, akkor az első dolgom lenne megadni ,mihelyst megkapom a fizut, és nem hoznám magam minden áldott nap kellemetlen helyzetbe azzal, hogy engem keresnek és mentegetőznöm kelljen. Ha nem lenne pénze, akkor nyugodtan mondhatná, hogy majd a következő fizukról, de ő is úgy csinál, mint az én exem. Eljátssza, hogy van pénze, csak éppen valami mindig közbe jön, ezért ő nem tudja hozni a pénzt. Még azt megpróbálhatod amit itt valaki írt, hogy akkor keresed fel, amikor baráti társaságban van, és jól lejáratod. Vagy a munkahelyén a portán kihívatod, és közlöd a portással ,hogy tartozás ügyben keresed. Ha egy munkahelyen csak egy ember tud róla, akkor hamarosan mindenki megtudja. Legalább csesszél ki vele, ha tudsz, nehogy ő is felszívódjon, mint az én esetemben lévő igen kedves ffi.
2011. jún. 22. 00:37
 33/37 A kérdező kommentje:
Na igen... utána már kikapcsolta a telefonját. Később nagy nehezen elértem. Magyarázkodott, hogy épp a csajához megy, de aztán megy haza és felhív mindenképp. Nem hívott, de fent volt msnen és facebookon. Kértem, hogy találkozzunk. Igérte, hogy "mindjárt" meg "máris" meg hogy ők a csajjal beszélgetnek... Aztán mikor órák óta húzta ezt, írtam, hogy mostmár fussunk össze, ekkor lelépett facebookról és msnről is eltűnt. Próbáltam hívni telefonon, de nem vette fel. Aztán eszembe jutott, hogy fent van egy másik címemen is. Beléptem és láss csodát... fent volt! Rá is írtam, hogy nem ezt érdemelném... meg hogy nincs meg a pénz? Majd írta, hogy nem akar hitegetni, nincs pénze!!!! És ez a módja, hogy letilt meg így viselkedik? Erre még rákérdeztem. "Bocsi, szar ötlet volt, de akkor ez tűnt jónak". Miért hazudott? Erre azt válaszolta, hogy jó kérdés, maga sem tudja... Bár hozzáteszem, azóta is le vagyok tiltva, de leszarom, csak a pénzem adja meg. Mondtam, hogy kérjen kölcsön akkor. Mikor kellett neki, akkor tudott kérni. Elment egy haverhoz pénzt kérni, 2 óra telt el és már este 10 volt. Nem tudtam, hogy tiltott-e vagy csak elment valamerre. Próbáltam hívni, hogy akkor sikerült-e elintéznie a dolgot, persze nem vette fel. Nagy nehezen előkerült, mondta, hogy reggel lesz pénze, de ne hívogassam, mert már neki kínos a haverok közt. Írtam is neki, hogy ha esetleg felvenné akkor nem hívnám, de ne aggódjon, csak a pénzt adja meg és többé nem hívom!!! Megkérdeztem, hogy holnap tényleg hív vagy úgy mint ma? Erre jött a válasz, hogy ne kezdjem, kezd kicsit sok lenni és kicsit agresszív vagyok. Na erre mit léptek?
2011. jún. 22. 02:46
 34/37 anonim ***** válasza:
maradj agresszív és követeld továbbra is, mert ha ráhagyod, akkor még annyi esélyed sem lesz,hogy visszaadja, mint most, mikor könyörögsz. Én vagyok az, akinek 100ezerrel tartozik egy nő. 2hónapja nem is hívtam, úgyhogy már nincs is reményem, hogy visszakapom, pedig a gyerek uton van, meg én is tartozok a bankban, és minden nap hívogatnak, hogy mikor fizetek, pedig csak 15ezerről van szó. Szar az élet. De legalább tanultam a káromon. Te pedig ne add fel!!!
2011. jún. 22. 09:33
 35/37 anonim ***** válasza:

Persze még te vagy agresszív. Mindegyik féreg ugyanazt csinálja? Akiről én írtam , az is ugyanezeket mondta.

Meg még ő próbálta sajnáltatni magát, hogy nem tudom miért hazudtam stb. Lassan az lesz, hogy tényleg zaklatással vádol, tudod legjobb védekezés a támadás.

A soraidat olvasva újra felbosszantom magam az én esetemen, és agyonveretném ha tehetném.

Látod, már kellemetlen neki a haverok előtt, hogy folyton keresed. Ne hagyd abba, mert ha nem is fizet, legalább kicsit megkeseríted az életét. Amíg számot nem cserél. (saját esetemből ítélve) Lehet a haverok meg azt hiszik, hogy te még mindig őt akarod, ezért hívogatod.

2011. jún. 22. 11:22
 36/37 anonim ***** válasza:
Úristen, ez még nagyobb féreg, mint amilyennek az elején tűnt. Undorító.. legyél agresszív, minden létező eszközt vessél be, legyél nagyon határozott!! Micsoda egy mocsok ember...:S Ennyi hazugságot egyszerre :S
2011. jún. 22. 12:42
 37/37 anonim ***** válasza:

No igen, az én exem is úgy rendezte a dolgokat, hogy ha ilyen agresszív és követelőző vagyok, teljesen kiábrándul belőlem, és cseppnyi jóakarat sem marad benne..xD Tehát ha vissza akarom valaha kapni a pénzem (volt ez 3 éve), akkor legyek kedves, udvarias, türelmes, cukorfalat.

És legyen már bennem egy csöpp együttérzés, hiszen ő sem tud megint tengerentúlra menni nyaralni, annyira nincs pénze..!

2011. jún. 22. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!