Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szétrobbanok az idegtől!...

Szétrobbanok az idegtől! Tartozik, de még csak el sem tudom érni telefonon, mégis mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Exbarátomról van szó. Napra pontosan egy hete szakított(összeszedett valaki mást, mindegy, ez nem is érdekel) viszont tartozik nekem egy kisebb összeggel már egy ideje. Megértettem, nem volt pénze, viszont a napokban direkt szóltam neki, hogy kell a pénzem, mert be kell fizessek még a héten egy csekket. Megígérte, hogy pénteken (vagyis tegnap) ideadja, ugyanis akkor kapott fizetést.

Tegnap felhívtam, terelt, hogy mindjárt feljön msnre és megbeszéljük, hogy mikor adja ide. Nem is jött fel és egész este el sem értem.

Ma is próbáltam hívni, mondta, hogy a szomszédos városban van, de utána megbeszéljük. Hívtam vagy 100X, de nem vette fel.

Egyszer nagy nehezen felvette, mondta, hogy menjek msnre és megbeszéljük. Nem értem, miért nem tudott már egyből elindulni a pénzzel??? Na mindegy. Volt egy kis dolgom, 20 perc telt el mire hazaértem, természetesen nem volt fent msn-en.

Azóta hívtam már sokszor, de kinyomja. Pedig nekem tényleg sürgősen kell a pénzem. :(

Tudom, hogy ma ünnepli a születésnapját, de ne az én pénzemen etesse-itassa a társaságot.

Először a tartozásom rendezném, aztán a buli. Nem???

Mit lehetne tenni?

2011. jún. 18. 17:56
1 2 3 4
 21/37 3rdeye ***** válasza:
77%
attól függ, mekkora az összeg. ha kisebb; 2-3-4 ezer, akkor fogd fel úgy, hogy ennyibe került hogy soha többé ne lásd
2011. jún. 18. 19:13
 22/37 anonim ***** válasza:
De ismerős helyzet. Én 2 éve várok a pénzemre.... :)
2011. jún. 18. 19:14
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, ezeknek a gerinctelen embereknek a nevét fel kellene tenni egy honlapra, hogy mást már ne tudjanak becsapni! Egyébként, szerintem is végy magad mellé két markos legényt, és látogasd meg egy este!
2011. jún. 18. 19:27
 24/37 anonim ***** válasza:

Ismerős szitú, 2éve várok a 30eFt-ra..én még elmenni sem tok hozzá ország másik végében lakik..ha ott van még..

az exem 1évig nm adta oda cuccaim, biztos a q-vája használta..és így se az összeset..

2011. jún. 18. 19:35
 25/37 anonim ***** válasza:
21%
Jaj, cica, te is tudod, hogy itt nem a pénzről van szó. Ragaszkodsz a csávóhoz, mert szerinted nem kaphatsz majd nála jobbat. Azért mert neki jobban tetszik most a másik csaj, nem azt jelenti, hogy az jobb bige. Valószínűleg imponált neki a csaj udvarlása, és amilyen kis önbizalomhiányos, rögtön odaadta magát, hogy bizonyítson magának. És sajnos lányok, ti kapatjátok el a fiúkat, mert nektek is kell a megerősítés, hogy jó csajok vagytok, ezért túl könnyen adjátok magatokat. Nem csoda, ha a fiúk is könnyen kísértésbe esnek és túlságosan jócsávónak gondolják magukat. Ezért kellene túráztatni egy kicsit a fiúkat, mielőtt odaadjátok magatokat nekik, hogy kiderüljön, mennyire gondolja komolyan, meg egyáltalán, milyen ember. Akkor is, ha tetszik.
2011. jún. 19. 12:19
 26/37 A kérdező kommentje:

Atyaég! Le vagyok döbbenve, amiket olvasok. :(

Hihetetlen, milyen emberek vannak! Az ilyeneknek tényleg kellene egy adatbázis, hogy másokat ne tudjanak átverni, kihasználni. Borzasztó tényleg, nagyon meglepődtem ennyi szemétség láttán.

Attól félek, én is ebbe a csoportba fogok tartozni, mármint azok közé, akik nem látják többé a pénzüket. Ma még megpróbálom (bár gyanítom semmi pénze már :()

Ha nem megy, fogalmam sincs, kitől kérek. :( De elég abszurd, hogy nekem kell kölcsönhöz folyamodni. Áááá! :(

Utolsó: Nem ragaszkodom már hozzá, nem tagadom, az első pár napban igen, de már nem. Már semmi mást nem akarok tőle, csak a pénzemet. Túl sokmindent megtudtam róla, nem, köszönöm. Nem akarok egy ilyen emberhez ragaszkodni.

7 hónapig udvarolt és csak akkor csattant el az első csók, 8 hónap pedig addig, mikor elkezdtünk járni. Akkor könnyen adtam magam?

2011. jún. 19. 12:43
 27/37 anonim ***** válasza:
Dehogy adtad könnyen magad! Itt nem is ez a lényeg. Attól még vannak gerinctelen alakok:( Engem is lehúzott az exem anno..mármint nem kölcsönbe adtam neki hanem többször is, amikor mentünk el valahova, nála nem volt elég pénz, így én fizettem a kajáját..ami nem kevésbe került..persze ígérte, de soha semmit nem adott vissza. Persze 1,5 hét után meg jól megcsalt legalább 5 csajjal egy este alatt:) Szép, nem...?
2011. jún. 19. 18:15
 28/37 anonim ***** válasza:
Az én exem 60 rugóval tartozik , és pluszba még meg is lopott (ékszereke stb) Szerinted van esélyem? Nincs. Azok akik arra biztatnak, hogy menj oda nagy darab emberekkel és veresd meg, azoknak a tanácsát jól fontold meg, mert ha csak egyetlen szomszéd és lát benneteket, akkor majd szépen tanúskodik a bíróságon, és még te kerülsz sz.arba. Engem is hányan biztatnak, hogy veressem meg, de ismerem, hogy menyire rafinálta alak, és tuti, hogy még én lennék feljelentve.
2011. jún. 19. 22:40
 29/37 A kérdező kommentje:

Szerintem sem ezen van a lényeg jelen kérdésnél, csak gondoltam reagálok!

És igen, olyanokat az én exem is csinált. :(

Kitalálta, hogy jó volna pl. inni, na de pénze nincs... olyankor én vettem meg az italt. Vagy el kellene menni fodrászhoz, de nincs pénze, nem adnék neki? Persze, adtam. Aztán kért kenyérre, tejre vagy egyéb általános dolgokra, mert "nem volt mit enni". Tényleg szívesen segítettem, meg egyértelmű, hogy a párunkon segítünk, ha tudunk. Szóval így is elment rengeteg pénz, mert pl. az ital árát nem kértem el, sem más apróságokét. Igazából sosem sürgettem a dolgot, megvártam míg ő adja ide. De ezt az egészet szerettem volna már lezárni és a pénz is kellett volna nagyon!

Megcsalt vagy 5 csajjal? Nagyon gerinces ember, gratulálok neki! Remélem attól igazán férfinak érezhette magát! Bár az én szememben az ilyen csak egy szánalmas ember.

Utolsó: a te volt párod is szép kis egyéniség. :( Még meg is lop... te jó ég! És ha belegondolsz, hogy vele voltál együtt, vele osztottad meg az életed... hihetetlen, mikre képesek az emberek! És ezek csak ilyenkor derülnek ki. :(

Igaz, ez a nagy darab emberes megoldás emiatt sztornó.

Ma hívtam, de ki volt kapcsolva, aztán nagy nehezen kicsengett, de nem vette fel. Később épp jöttek velem szemben autóval, egy haverja vitte őt és a nőjét. Mikor meglátott, elcsapta a fejét! Később nagy nehezen elértem telefonon, mondta, hogy beszéljük meg msn-en. Felmentem és még úgy jött le, mintha valami rossz pénzéhes k...va lennék. "Ne aggódj, megadom a pénzed, nem vagyok olyan, aki ne adná meg..."

Aztán mondta, hogy elment a pénz stb, de holnap délután kifizeti a tartozását! Na erre kíváncsi vagyok!

De tényleg úgy jött le, mintha egy anyagias nő lennék. :(

2011. jún. 19. 23:18
 30/37 anonim ***** válasza:

Az exem pont ugyanezt csinálta, mint a tiéd. Ritkán volt elérhető, folyton jött a kifogás, hogy most éppen miért nem tud törleszteni, de nyugodjak meg, mert ő igenis meg akarja adni a tartozását. Most már egy ideje eltűnt, nem tudok róla semmit. Gondolkoztam magánnyomozón, de az legalább annyiba kerülne, mint amennyivel ő tartozik nekem, és attól, hogy tudni fogom az új címét , még a pénzem nem adja vissza. Veszett ügy. Nem akarlak riogatni, de az alapján amiket eddig írtál, szerintem nem látod azt a pénzt többet.

Nekem is mondják, hogy ez volt a tanuló pénz, hogy soha senkinek egy fillért sem, vagy ha mégis, akkor papírt kell róla csinálni. Nehéz elfogadni, de sajnos igazuk van :/

2011. jún. 21. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!