Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. mit tegyek? Remegek az idegtől (! )
Figyelt kérdés
van egy pasi aki tetszik és beszélgettünk egy lányról és írtam neki,valami poénosat aztán feljött a téma a csajról,és ő azthitte ezt a csaj mondta.
így megírta neki,hogy mit szórakozik ezzel?
a lány meg rámírt,hogy kavarom a sza*t meg hogy minek jópofizok,ha nem bírom a képét?
Most letiltott és irkálja a pasinak a hülyeségeit..
most mit tegyek?
pedig a pasi értette félre:S
2010. okt. 5. 21:05
1/9 anonim válasza:
magyarázd el a srácnak, h te nem azt mondtad, h a lány mondta ezt, bár sztem ezen a ponton már késő, ezt akkor rögtön kellett volna tisztáznod, de próbáld azért meg!
2/9 anonim válasza:
Te szegény..hogy tudlak sajnálni ~.~
3/9 A kérdező kommentje:
mondtam már,és állítólag célozgat rá,hogy félreértette
2010. okt. 5. 21:09
4/9 anonim válasza:
ne keverd a szart, és nem jársz így
5/9 A kérdező kommentje:
nem kavartam :S
2010. okt. 5. 21:17
6/9 anonim válasza:
Legalább te érted is, amit leírtál? :D Mit akarsz te ilyen pasiktól?
7/9 A kérdező kommentje:
értem persze,és mostmár ő is,de a csaj nyalizik neki,h a pasinak megbocsát de én ilyen meg olyan vagyok
a pasi elmta a csajszinak..
2010. okt. 5. 21:28
8/9 anonim válasza:
Hagyd a pasit! Ha ekkora barom hogy egyből visszamondja az infót akkor koptasd le!!! Jajj te kislány!!!! Kezdj már értelmesebbb pasival!!! Ez síkhülye!!!! Egyből visszamondja, akár férreértette, akár nem?!!!! Hagyd az ilyen idiótát!!
9/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen!(:
2010. okt. 7. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!