Az mondja én csak egy kidobott lúzer exférj vagyok?Gúnyt űz belőlem?Vajon miért?
Folyt. Elmondani hogy őt akarod őt szereted. Mindegy milyen volt az ex az már nincs. Most ti vagytok és vagy képes ő is rátok komcentrálni vagy ennek nincs értelme. Mert idegörlő folyton a multtal jönni. Azt is hozzáteheted (de csak egyszer!) Hogy oké ronda volt a ex neki van igaza de ez ellen nem lehet már tenni úgyhogy mostantól koncemtráljatok a jelenre
Ha nem megy neki akkor megkérdezném mit akar ezzel elérni. Kiváncsi lennék a válaszra. Ha meg tovább megy ez a műsor akkor adnék ennek magambam egy időpontot. 2 hónap 3 hónap. Ahogy érzed amíg eselyt adnék a változásra. És utána elköszönnék ha nem fejezi be mert így nem lehet élni. Keressen magának egy lúzert ha azzal érzi otthonosan magát.
aug. 14. 12:53
Amiket leírtál azt már szinte mind szóról szóra elmondtam neki,ha 10-szer nem,akkor egyszer sem.Már hetekkel, hónapokkal ezelőtt elmondtam ezeket, szinte pont így ahogy leírtad.Falra hányt borsó...
Miért vagy még mindig vele?
Meddig tervezed ezt tűrni?
Hát sajnálom erre nehéz mit mondani. Próbáld elolvasni Pál Ferenc Ami igazán számít c. Könyvét ha még ki karsz tartani a hölgy mellett. Vannak benne ötletek ilyen helyzetekre.
De ez tényleg elkeserítő és idegörlő lehet. Megmondom őszintén én megálltam volna és kiraktam volna az út szélén a kocsiból szó nélkül. Hátha elgondolkozik a hazafelé vezető úton. Persze nem mondom, hogy ez lett volna a jó megoldás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!