Elvált apukák, ti minden apás hétvégén elviszitek valahová a gyereket?
Szerintem az exférjem elkényezteti az óvodás lányunkat. Minden második hétvégén van nála a gyxerek, és olyankor mindig mennek valahová, játszóházba, cirkuszba, moziba, bábszínházba, állatkertbe, vagy valami más gyerekprogramra.
Én túlzásnak érzem, a lányunk sajnos már így is elég követelőző.
Ti hogy csináljátok, van olyan apás hétvége, amikor csak otthon játszatok, vagy a játszótérre ugratok le?
ez nem elkényeztetés
hanem minőségi élményeket ad a gyereknek :-)
am nálam is viszi a gyerekeket mindenhova
én örülök neki h nem a 4 fal között vannak mindig :-D
sajna én nem mindig tudom ilyen helyekre vinni őket
no nem anyagi hanem kistestvér problémák miatt :-)))
Persze, mi is megyünk ide-oda, de csak havonta-kéthavonta egyszer, nem pedig minden egyes hétvégén.
A fő gondom ezzel a dologgal az, hogy a gyerek azért akar menni, hogy kapjon valami ajándékot. Maga az élmény nem érdekli, csak az, hogy x vagy y dolgot kapott a cirkuszban, bábszínházban, stb. Ha pedig nem kap semmit (újabban már nem kap), akkor képes végigordítani/hisztizni az együtt töltött "minőségi időt".
Nem kellett volna elüldöznöd otthonról, és akkor mehetnél te is velük. És nem létezne az a probléma sem, amire most keresed a megoldást.
Jöhet a piros pacsi, ha egyet értesz velem. :-)
Legyen szép napod. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!