Elvált apukák, ti minden apás hétvégén elviszitek valahová a gyereket?
Szerintem az exférjem elkényezteti az óvodás lányunkat. Minden második hétvégén van nála a gyxerek, és olyankor mindig mennek valahová, játszóházba, cirkuszba, moziba, bábszínházba, állatkertbe, vagy valami más gyerekprogramra.
Én túlzásnak érzem, a lányunk sajnos már így is elég követelőző.
Ti hogy csináljátok, van olyan apás hétvége, amikor csak otthon játszatok, vagy a játszótérre ugratok le?
Szerintem is teljese normális az, hogy közös programokat csinálnak.
Csináljatok ti is, szombatonként ruccanjatok ki valahova a gyerekkel. Következő hétvégén úgyis otthon maradhatsz, a kislány az apjával van.
Honnan tudod, hogy hisztizik a lányod, ha nem kap valamit az apjától? Apa mondta? Akkor beszéld meg vele, hogy ne "kényeztesse" annyira. Honnan tudod, hogy azért megy oda a kislány, hogy kapjon valamit? A gyerek mondta? Ha ezt el tudta mondani, akkor beszéld meg vele, hogy nem ezért megy oda. Ha ezt is apa mondta, akkor vele beszéld meg.
Ha mindezeket más forrásból tudod, akkor ellenőrizd a hitelességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!