Az mondja én csak egy kidobott lúzer exférj vagyok?Gúnyt űz belőlem?Vajon miért?
De miért nem kérdezed meg tőle, hogy akkor mégis miért van egy kidobott luzer ex-szél, ha ő felsőbb kategória? Ő talán szűzen lett a te barátnőd?
Az én férjem is valakinek a "kidobott exferje". A kapcsolatunk elején kibeszeltunk mindent és tiszta lappal indultunk, azóta egyszer került szóba az exfeleség, amikor elmondta, hogy látta őt az utcán.
ma 11:39
Úristen..bocsi de nagyon sötét vagy..
Elolvastad a kérdést és amiket kommenteltem vagy csak úgy random osztod a f@szságot?Senki nem teregette ki, minimális dolgokat mondtam.Neki napi témája ez..az exem..ok nélkül.
Az elejétől tudta ezt,akkor a 3.randi után közölni kellett volna,bocsi nem kellesz mert házas voltál,de nem 1 év együttlét után kell vergődni.Nem lett volna ezzel semmi baj,ha nem hát nem.Vagyok annyira jóképű,hogy találjak mást.De miért most kell el kezdeni a vergődést?
Ha egy év után lett ilyen, akkor 200%, hogy az a baja, hogy nem kérted meg, és irigy az exedre.
De normális nő akkor se így viselkedik.
Szerintem ennek itt érdemes a végére pontot tenni.
A volt csajod meg az új csajod is problémásnak tart. Pedig ők nem is ismerik egymást. Ebben a feladványban te vagy a közös nevező. Az egyik dobott a másik dobni készül. És nem ripsz-ropsz, hanem miután kiismertek.
Így jártál. Vigyázz, a harmadik csaj már azon fog majd rágódni, hogy ugyan miért nem feleltél meg az előző két exednek. Akkor már 2x-esen dobott lúzer.
" hogyan nézett ki, milyen ronda, hogyan tudtam vele lenni,én csak egy kidobott lúzer,exférj vagyok,"
Nem szeret.
Ennyi.
Ez se sikerült.
Én nem húznám tovább.
Egy életed van.
Találsz ezerszer jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!