Az mondja én csak egy kidobott lúzer exférj vagyok?Gúnyt űz belőlem?Vajon miért?
ma 06:15
Jó de vajon miért kapom ezt?Nem adok és soha nem is adtam rá okot.Nem fényeztem soha az exem,nem beszélek róla, tényleg nem érdekel.Olyanokat mond,csak azért vagyok vele,mert az exem lelépett és ő csak pótlék!De ez nem igaz, szeretem,az exem fele ennyi mindent nem kapott meg mint ő,se lelkileg se úgy ha az anyagiakat nézzük.Rengeteg helyre elviszem,mindig utazunk, megyünk nincs unalmas életünk.
ma 06:23
Erre már én is gondoltam,lehet van benne valami.
Sose lehet tudni. Lehet neki is volt egy ronda válása elötted, csak titkolja és a buta fejecskéjébe vett valami badarságot. Szeretethiány vagy mi. Úgy tűnik nem tudja értékelni azt amit adsz neki.
Dobd ki a fenébe, ez a nő később csak rosszabb lesz. Majd akkor pasizzon a szentem, ha a saját lelki világát helyre tette.
Szerintem viszont az a baja, hogy az exed elvetted feleségül, őt pedig meg se kérted.
De azt kétszer gondold meg, hogy egy ilyen agresszív hisztérikával össze akarod-e kötni az életed! Nagyon rossz jel, ha így kezeli a problémákat, és nem tudjátok őszintén megbeszélni, hogy mi bántja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!