Miért tesznek úgy a szülők, mintha nem ők akartak volna gyereket?
Párszor már ki lett vesézve ez a téma, amit ezen az oldalon lehet látni, az nem mintázza a teljes lakosságot, hozzáteszem, halistennek...
Sokkal ritkább ez a jelenség, mint ahogy ezen az oldalon tűnik néha. Azért tűnik így, mert egy támogatott gyereknek nincs miért panaszkodnia, és ők vannak többen (sőt, ők a többség).
3-as gondolom a rezsit, kaját se te fizeted, emellett nem tudom, hogy ők ruháznak-e, látnak el a többi dologgal, de ha igen, akkor az igenis támogatás.
A ló másik felére sem szabad átesni, hogy mindent betolunk a gyerek alá, mert akkor nem tanul meg semmit sem értékelni az életben. Halászni kell megtanítani és nem halat adni, emellett ott állni mögötte, ha nagyobb gond lenne. Én ezt a szemléletet fogom majd követni, ha felnőnek a gyerekeim.
4-es
Minden mást én fizetek, tehát a ruhát kaját stb.
Tényleg csak annyi hogy nincs lakbér szülökkel lakva illetve nem kell rezsibe beszállni.
Ha elköltözöm nem adnak semmit így úgy gondolom addig maradok amig csak lehet.
"Kedves utolsó: pár óra azért nem olyan vészes, ha a szülőnek halaszthatatlan ügye van és a gyereket nem szeretné húzni maga után, nem?"
De, lehet vészes is, ha fel sem merül a gyerekben, hogy a,illő lenne megkérdezni, b, a nagyszülőnek is lehet dolga, c, egyáltalán nem biztos hogy adott korú ember szívesén vállal egy kisgyerekért felelősséget vagy alkalmas rá egyáltalán fizikalilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!