Lassan 30 évesen mennyi esélyem van gyerektelen férfit találni?
Esélyed van gyerektelen férfit találni, inkább azon érdemes elgondolkodnod, hogy mennyit teszel ezért? Jársz társaságba, van lehetőséged ismerkedni, randizol rendszeresen, mennyire jó az ön és mások ismerete? Utóbbi nagyon fontos, hogy valóban hozzád illő párt találj szerintem.
Ha teszel erőfeszítést azt gondolom beérik a gyümölcs :)
43
Én pl megtettem ezt gyermektelen és 31-40kozott írjanak erre irt kamasz fiutol kezdve olyan is akinek nemhogy gyereke hanem unokája is van.
Én lennék az ideális jelölt műveltségben, világlátásban és egzisztenciálisan.
Ráadásul a fél világot már bejártam.
Viszont nem ment el az eszem, hogy lekössem magam egyetlen nővel!
Bocs.
Nem ertem,aki itt lepontozgat az miert teszi?! Ebben nincs jo vagy rossz valasz.. leirtak a velemnyuket(tobbek kozotten en is)
47! Ugy alakitod az eleted ahogy akarod,akar henceghetsz is vele, de nem igazan vágom, miert menne el valaki esze ha egyetlen novel akar elni.. azert remelem a te ideiglenes noid is tudjak, hogy csak addig kellenek meg nem unod meg oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!