Lassan 30 évesen mennyi esélyem van gyerektelen férfit találni?
Kollégám 37 évesen találkozott az akkor 33 éves -mostmar- feleségével. Egyikőjüknek sem volt gyereke, egyik sem volt házas előtte. 2 evvel később, igaz segítséggel de megszületett a kisfiúk :)
Esküszöm bennem, így 26 évesen (úgy, hogy most lett vége a 4 éves kapcsolatomnak) ez a történet tartja a lelket :D
Elkell keserítselek! Ha eddig nem jött a nagy ő és a gyerek az életedben, már nem is fog úgy igazán! Nőként 30 felett már leszállóág... Max társadalmi elvárásból, kényszerűségből stb fogsz találni valakit akivel megalkuszol és gyorsan, mivel a biológiai óra is ketyeg 1-2 gyereket bevállalsz.
Férfit aki korban hozzád illik mondjuk 40ig és NORMÁLIS az tuti, hogy min. 1x elvált és gyerekes.
Ha ilyen korban is szingli, se gyerek, semmi akkor általában selejtes. Mentálisan vagy fizikálisan, vagy szimplán a életben egy csőd, amiért parlagon van. EZ a szomorú valóság!
7-es
Szerintem egy elvált férfi gyerekkel nagyobb csöd selejt(rosszul könnyelmüen döntött,képtelen kapcsolatra stb) mint egy gyerektelen. Plussz használt,csak használt nöhöz való,viseljék egymás gyereket mozaik családban.
Nekem mondjuk 40+ fejjel kifejezetten jól jönne egy gyermektelen, és gyermeket nem tervező partner.
Nekem sincs gyerekem.
F
7 válaszoló, Te nagyon csalódott lehetsz! Süt a pesszimizmus. Ezek szerint hasonló cipőben jársz mint a kérdező.
Kérdező! Legyen hited! Megtalálod a párod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!