Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromnak van egy 17 éves...

A páromnak van egy 17 éves lánya, akinek ha már a hangját hallom is kiráz a hideg. Az apja folyton neki ad mindenben igazat.. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tipikus elkényeztetett plázamacska típus, aki már gyerekkorától el lett kényeztetve. Az apja folyton a kedvében próbál járni..de egész nap be van zárkózva,és csinálja a saját hülyeségeit, a ház körül semmit sem segít ahogy a munkában sem.Szép szóval sem lehet semmire rábírni, mert önfejű és folyton bevágja a durcit. Alig pár napja költöztem össze a párommal, de már most rühellem a csajt. Hogy lehet az ilyen helyzeteket kezelni? Hiába próbálok minden erőmmel alkalmazkodni,de a puszta látványa is idegesít. A nagyanyja is folyton nekem panaszkodik,hogy a lány nem segít semmit. ( A nagyanyja hétrét van görnyedve, mégis kapál a kertben, és én is kimegyek) Kérlek, valaki adjon valami jó tanácsot.

2020. jún. 2. 21:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
84%
A stílusa pocsék. A döntése értelmes
2020. jún. 3. 10:39
 32/40 anonim ***** válasza:
67%
Az én volt férjem új nője is így beszélt a lányomról sőt még a gyereknek is. Büszke volt hogy a mocskos szájával legyőzött egy 5 éves kislányt. Nem tartott sokaig a kapcsolat. A nőt pedig nem minősítem.
2020. jún. 3. 10:45
 33/40 anonim ***** válasza:
72%

Ha a sztori valós, akkor a csávó hibája a szitu nagy része. Odaköltöztetni az új nőcskét, mondhatni kész tények elé állítani a lányát, hogy akkor itt van egy fiatal bige, aki mostantól itt fog élni úgy, hogy előtte nem is ismerték egymást?

Persze, hogy a lány ellenségesen viselkedik ebben a helyzetben. Illetve kitudja hányadik dugópajtiját akarta így hazaköltöztetni. A gyereknevelést is elszúrta, mert nem pénzzel kell megoldani.

kérdező is csöppet magas lovon ül a témában, gondolom ott se fogtad vissza magát, szóval borítékolható a konfliktus.

2020. jún. 3. 11:02
 34/40 anonim ***** válasza:
41%

Mi a baj a kérdező stílusával?

Az hogy kimondja mi zavarja? Hogy nem írja körbe szépen?

Hogy tele a hócipője a pasija kölykével?!

Itt mindenki tolerancia bajnok és hóvirág hamvas lelke van. 😂

2020. jún. 3. 11:15
 35/40 anonim ***** válasza:
61%
Egy hét alatt tele a hocipoje mindennel? És amúgy mi köze hozzá hogy a lány hogy él, segít e a mamajanak stb? Az égvilágon semmi. És függetlenül attól hogy kifogásolható e a gyerekem viselkedese vagy sem biztos hogy megcsapnam aki azt mondja a gyerekemre hogy taknyos.
2020. jún. 3. 11:26
 36/40 anonim ***** válasza:
53%
Jól teszed, aztán majd a pasi koppan egyet amikor a hisztérika lánygyerek elüldöz mellőle mindenkit, egyszer csak lelép egy palival, ő meg ott marad egyedül. Az ilyen pasi meg is érdemli
2020. jún. 3. 12:04
 37/40 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, nagyon jól teszed, fiatal vagy, találsz különbet is. Most itt amúgy sok válaszolót esz a franc, hogy miért nem csicskulsz be:DDD

Jól teszed, vissza se nézz. Egy fax sem ér ennyit

2020. jún. 3. 23:08
 38/40 anonim ***** válasza:
61%

" És amúgy mi köze hozzá hogy a lány hogy él, segít e a mamajanak stb? Az égvilágon semmi."

Az a köze hozzá, hogy ha a pasival maradna, egy tető alatt élne ezzel a kis cafival, és ezt kerülgethetné még alsó hangon 8 évig. "Csak" ennyi. De szerencsére módjában áll kilépni, és meg is teszi, ahogy olvastam.

2020. jún. 4. 11:52
 39/40 anonim ***** válasza:
80%
Tudtad, hogy van egy kamasz lánya a párodnak, aki kritikus korban van. Két dolgot tehetsz Kérdező, vagy megszoksz, vagy megszöksz!
2020. jún. 4. 13:01
 40/40 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes, anya-gyerek relációban meg szidva lenne a kislány, hogy 17 éves és lószart se csinál.
2020. júl. 6. 21:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!