Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromnak van egy 17 éves...

A páromnak van egy 17 éves lánya, akinek ha már a hangját hallom is kiráz a hideg. Az apja folyton neki ad mindenben igazat.. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tipikus elkényeztetett plázamacska típus, aki már gyerekkorától el lett kényeztetve. Az apja folyton a kedvében próbál járni..de egész nap be van zárkózva,és csinálja a saját hülyeségeit, a ház körül semmit sem segít ahogy a munkában sem.Szép szóval sem lehet semmire rábírni, mert önfejű és folyton bevágja a durcit. Alig pár napja költöztem össze a párommal, de már most rühellem a csajt. Hogy lehet az ilyen helyzeteket kezelni? Hiába próbálok minden erőmmel alkalmazkodni,de a puszta látványa is idegesít. A nagyanyja is folyton nekem panaszkodik,hogy a lány nem segít semmit. ( A nagyanyja hétrét van görnyedve, mégis kapál a kertben, és én is kimegyek) Kérlek, valaki adjon valami jó tanácsot.

2020. jún. 2. 21:17
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
17%
Ha a lánya miatt elhagyod.... No komment
2020. jún. 2. 21:38
 12/40 A kérdező kommentje:
Nem, nem ismertem. Ráadásul 123 km-ről költöztem ide.
2020. jún. 2. 21:38
 13/40 A kérdező kommentje:
Nem is fogom leélni az életemet ilyenekkel..az öreganyja nekem panaszkodik, h a leány ilyen meg olyan..akkor panaszkodjon másnak. Ennyi
2020. jún. 2. 21:39
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem fogom bánni..találok fiatalabbat akivel nem 19 év lesz köztünk.
2020. jún. 2. 21:40
 15/40 anonim ***** válasza:
98%

Legközelebb majd okosabb leszel. Először csak 1 hétre költözöl, ennyi idő alatt is szembesülsz a valósággal. Aztán eldöntheted, hogy kellene-e ez neked hosszútávon.

2020. jún. 2. 21:44
 16/40 anonim ***** válasza:
12%
Más a kérdés, de a válaszokat olvasd el! www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-kerdesek__9715316-eltartani-igen-nevelni-nem
2020. jún. 2. 21:44
 17/40 anonim ***** válasza:
63%

szerintem várj még egy kicsit és próbálj meg alkalmazkodni ha hetek múlva is ilyen szörnyű a helyzet próbálj meg beszélni a pároddal.

ha ez se jön be szakíts

2020. jún. 2. 21:48
 18/40 anonim ***** válasza:
80%
Mindig mondom; gyerekes pasival NEM kezdünk! Sem átvitt- sem szószerinti értelemben! Ahhoz jár a gyerek, “jobb” helyen meg az exfeleség is. Te választottad. Nyilván tudtad, hogy van kölyke, nem? Ne moss rá, kaját ne csinálj neki stb.
2020. jún. 2. 21:58
 19/40 anonim ***** válasza:
95%

Ha egy csepp eszed van összecsomagolsz és elköltözöl.

Keress gyerektelen pasit, elég sok van

2020. jún. 2. 22:00
 20/40 anonim ***** válasza:
99%

#14, most már a pasid se jó?

Egyébként nekem se tetszik, vannak kamaszlányaim, de nem ilyen taplók. Az, hogY ő ilyen főleg az apuka hibája, szóval ez egy duplán nullás kapcsolat.

Ennyire ismeretlenhez odaköltözni az hazárdjáték.

Szállj ki!

2020. jún. 2. 22:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!